NB II: Bajner Bálint mellett több játékos is távozik Pécsről

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.12. 14:54
Több játékosától is elköszönt a labdarúgó NB II-ben szereplő PMFC, köztük a korábbi utánpótlás-válogatott Bajner Bálinttól is - írja a klub közleménye.

Bajner Bálint, Batizi-Pócsi Balázs, Gajág Gergő és Németh Márk nyáron lejáró szerződését sem hosszabbítja meg az NB II 2020–2021-es évadában 5. helyen végző Pécs.Bajner Bálint, Batizi-Pócsi Balázs, Gajág Gergő és Németh Márk nyáron lejáró szerződését sem hosszabbítja meg az NB II 2020–2021-es évadában 5. helyen végző Pécs.

„Köszönöm a szurkolók támogatását, valamint a klubnál dolgozókét, akik mindenben segítettek. Örülök, hogy megismerhettem Pécs városát, nagyon jól éreztem magam a csapatnál! Büszkén viseltem a PMFC mezét. További sok sikert kívánok” – nyilatkozta a 30 esztendős Bajner a klub honlapján.

A korábban a Borussia Dortmund tartalékgárdájában is megforduló támadó tavaly szeptemberben igazolt a másodosztályban szereplő Pécshez, kilenc bajnoki mérkőzésen lépett pályára, gólt nem szerzett.

A távozók mellett azt is bejelentette a PMFC, hogy a rutinos, 30 éves védő, Preklet Csaba nyáron lejáró kontraktusát egy évvel meghosszabbította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik