NB II: az új lelátó előtt az élvonalba jutás a cél Szolnokon

Vágólapra másolva!
2015.07.30. 09:46
A labdarúgó NB I-be jutás a cél a másodosztály küzdelmeinek a hét végén megerősített kerettel nekivágó Szolnoki MÁV-nál, amelynél tavasszal új lelátón szurkolhatnak a nézők.

Földi Sándor, a MÁV FC ügyvezető igazgatója a szoljon.hu beszámolója szerint a klub évadnyitó ankétján elmondta, azt követően sem emelik a jegyek árát, hogy december közepén átadják a Tiszaligeti Stadion nyugati oldali lelátóját.szoljon.hu beszámolója szerint a klub évadnyitó ankétján elmondta, azt követően sem emelik a jegyek árát, hogy december közepén átadják a Tiszaligeti Stadion nyugati oldali lelátóját.

„A keleti oldal és a vendégszektor készen áll a szurkolók fogadására, egyelőre azonban 1200 nézőt tudunk elhelyezni. További jó hír, hogy nem emeljük a jegyárakat. Nem zárható ki viszont, hogy jövőre emelünk, mert NB I-sek leszünk – mondta a klubvezető. – Nem titkoljuk, a bajnoki címért akarunk játszani, a fiúk is akkor tudnak jól keresni, ha jól játszanak, és ezzel egyetemben nyerik a meccseket.”

Kis Károly vezetőedző is elmondta, az ő kérésére a klubhoz szerződő játékosok (lásd a táblázatunkat), köztük a hatszoros válogatott Vermes Krisztián érkezése után csakis a feljutás lenne elfogadható eredmény.

A Szolnok szombaton Soroksáron kezdi meg a szezont.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZOLNOKI MÁV-NÁL

Érkezők: Balajti Ádám (Mezőkövesd Zsóry), Búrány Zoltán (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd Zsóry), Gajdos Zsolt (Csákvár), Horváth Péter (MTK), Hrabina Alex (Nyíregyháza), Kovács Olivér (Kaposvár), Vermes Krisztián (Kaposvár)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek: Földi Marcell, Kánya Norbert, Polák Gergő, Pongrácz Martin

Kiszemeltek:
Távozók: Antal Gábor (befejezte pályafutását), Kállai István (?), Mile Krisztián (Jászberény), Mundi Roland (Mosonmagyaróvár), Nacsa Péter (SZEOL), Racskó Roland (Csákvár), Tóth Dániel (Kozármisleny), Vári Barnabás (Kisvárda), Zsolnai Róbert (Dabas)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Csirszki Martin (DVTK onnan szabadon igazolhatóként Vác), Galambos Ádám (Dunaújváros, onnan Mosonmagyaróvár)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik