NB II: az ETO támadójának szerződést kínál a Gyirmót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 14:15
Az NB II-es Gyirmót labdarúgócsapata a napokban elköszönt két próbajátékostól, viszont a Győri ETO támadójának, Farkas Zoltánnak szerződést kínálnak.

Gyirmóton a múlt héten a kecskeméti Szalai Dániel és két ETO-játékos, Csató Martin és Farkas Zoltán szerepelt próbajátékon.

Előbbi kettő már nem készül Bene Ferenc vezetőedző csapatával, Farkas viszont meggyőzte a szakmai stábot. A legutóbb az ETO kölcsönjátékosaként Cegléden szereplő 19 éves támadót szerződtetnék, néhány napon belül írhat alá – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

Farkason kívül továbbra is szerepel a kiszemeltek között a legutóbb Pécsen játszó Balogh Béla.

Mint ismeretes, a gyirmótiak pénteken utaznak olaszországi edzőtáborba. A jövő csütörtökig tartó táborozás során szombaton a Romával, jövő szerdán pedig a Fiorentinával is megmérkőznek Simon Attiláék. Júliusban még egy nemzetközi meccs szerepel a programban, 21-én Ausztriában az izraeli Maccabi Petah-Tikva lesz az ellenfél.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL

Érkezők: Horváth Adrián (PMFC), Sebők Zsolt (Páfosz – Ciprus), Simon András (Paks), Simon Attila (Wolfsberger AC – Ausztria),Völgyi Dániel (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek: Szegi Vince

Kiszemeltek: Balogh Béla (PMFC), Farkas Zoltán (Győri ETO)
Távozók: Balog Zoltán (?), Cseri Tamás (szabadon igazolható: Kisvárda), Deli Zoltán (Győri ETO), Graszl Károly (Kisvárda), Kákonyi Dániel (Soroksár), Magasföldi József (Dunaújváros), Oross Márton (ETO, az utánpótlásánál edző is lesz), Papp Kristóf (érdeklődnek iránta: Paks)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bobál Gergely (Bp. Honvéd), Csemer Gyula (Bp. Honvéd), Fejes János (Bp. Honvéd)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik