NB II: Aston Villa után Ajka – szerződést kap a középpályás

Vágólapra másolva!
2015.09.09. 08:33
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka mindenben megegyezett Stieber Andrással, a 23 éves középpályás a bajnoki szezon végéig szóló szerződést ír alá a bakonyiakhoz.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az FC Ajka elkezdte a tárgyalásokat Stieber Andrással, most pedig Kaibás Dezső, a klub elnöke a Nemzeti Sport Online-nak elárulta, hogy mindenben megegyeztek a játékossal, és már csak a szerződés aláírása van hátra.Korábban már beszámoltunk róla, hogy az FC Ajka elkezdte a tárgyalásokat Stieber Andrással, most pedig Kaibás Dezső, a klub elnöke a Nemzeti Sport Online-nak elárulta, hogy mindenben megegyeztek a játékossal, és már csak a szerződés aláírása van hátra.

Az egy évre szóló kontraktusba belefoglalnak egy olyan pontot is, amely azt taglalja, hogy ha a középpályásnak a téli átigazolási időszakban NB I-es vagy külföldi ajánlata lesz, akkor szabadon távozhat a bakonyiaktól.

Stieber András fiatalon került Angliába, stabil tagja volt az Aston Villa U21-es együttesének, tavaly nyáron mégis a hazatérés mellett döntött, elfogadva a Győri ETO négy évre szóló ajánlatát. Ám csak ritkán kapott szerepet, ezért januárban Pápára került kölcsönbe.

A Lombard kiesett, majd megszűnt, mint ahogyan az ETO az NB III-ba kényszerült, Stieber András azonban nem akart a harmadik vonalban futballozni. Testvére, Stieber Zoltán segítségével megfordult Németországban is, de ott nem járt sikerrel; végül az NB II-es Ajkánál kötött ki.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ AJKÁNÁL

Érkezők: Czirjék Zoltán (ZTE), Gőcze Gergő (PMFC), Horváth Attila (Siófok), Kovács Dániel (szabadon igazolható, legutóbb Cegléd), Kovács Gergő (szabadon igazolható, legutóbb ZTE), Olasz Dénes (szabadon igazolható, legutóbb Kaposvár), Pavlitzky Balázs (Balatonfüred), Pál Dávid (Vasas, kölcsön után végleg), Sándor István (szabadon igazolható, legutóbb Soroksár), Stieber András (szabadon igazolható, legutóbb Pápa – kölcsönben), Szabó Ádám (Hévíz)
Kölcsönbe érkezők: Vittman Ádám (ZTE), Zsirai Martin (Haladás)

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek: Mogyorósi Milán

Kiszemeltek:
Távozók: Balogh Márton (balatonfüredi kölcsön után Hévíz) Csordás Simon (Cegléd), Csordás Szabolcs (Cegléd), Köles János (Győri ETO), Meiczinger Bence (Veszprém), Mihalecz Péter (befejezte a pályafutását), Németh László (Győri ETO), Szabó Zsolt (Győri ETO), Tulipán Ákos (Budaörs)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Asztalos Dávid (MTK, onnan Paks), Varga Gábor (Haladás, onnan Klingenbach – Ausztria)
Távozhatnak:
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik