NB II: újabb alapember távozik a Balmazújvárostól

Vágólapra másolva!
2016.06.27. 12:19
Ma kezdi meg a felkészülést a 2016–17-es idényre a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros, emellett az is biztossá vált, hogy a DVSC-hez igazoló Bokros Tibor után Kónya Márk is távozik a klubtól – számolt be róla a klub honlapja.

A középpályás az NB II-be feljutó Nyíregyháza együttesében folytatja pályafutását. A 27 éves Kónya Márk alapembernek számított a Balmazújvárosban, amelyben öt szezon alatt 117 NB II-es meccsen lépett pályára.

Feczkó Tamás, a csapat vezetőedzője a klub honlapján azt is elmondta, hogy a felkészülés első napjaiban többen jönnek majd próbajátékra, elsősorban fiatal játékosok, de érkeznek rutinos labdarúgók is. Kónya Márk alapembernek számított a Balmazújvárosban, amelyben öt szezon alatt 117 NB II-es meccsen lépett pályára.

Feczkó Tamás, a csapat vezetőedzője a klub honlapján azt is elmondta, hogy a felkészülés első napjaiban többen jönnek majd próbajátékra, elsősorban fiatal játékosok, de érkeznek rutinos labdarúgók is.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Tamás László (Vasas)
Távozók: Bokros Tibor (DVSC-Teva), Kónya Márk (Nyíregyháza)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bor Dávid (Paksi FC), Karikás Krisztián (DVSC-Teva), Nagy Kevin (DVSC-Teva), Varga Kevin (DVSC-Teva)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: –

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik