NB II: a ZTE kölcsönvette a pápai csatárt, Grbic és Jahic marad

Vágólapra másolva!
2013.02.20. 17:43
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Zalaegerszeg az idény végéig kölcsönvette az élvonalbeli Lombard Pápa 25 éves csatárát, Mouhamadou Seyét.

A zaol.hu beszámolója szerint a ZTE és a pápaiak vezetői ma állapodtak meg a szlovák és szenegáli állampolgársággal is rendelkező játékos átigazolásáról.zaol.hu beszámolója szerint a ZTE és a pápaiak vezetői ma állapodtak meg a szlovák és szenegáli állampolgársággal is rendelkező játékos átigazolásáról.

„Egyelőre fél évről szól a kölcsönadás, de folytatjuk a tárgyalásokat, és ha úgy teljesít a támadó a tavasszal, akár végleg hozzánk kerülhet. Számos támadóval, köztük magyarokkal is tárgyaltunk, azonban különböző okok miatt ezek meghiúsultak. Szerettük volna, hogy Pavicsevics mellett legyen még egy, kellő tapasztalattal rendelkező támadó is. Meg kell jegyeznem, hogy fiataljaink is örvendetes fejlődést mutatnak, és biztos vagyok benne, hogy a tavasszal ők sem csak epizodisták lesznek már" – mondta Nagy Ferenc, a zalaiak elnöke a zaol.hu-nak.

A zalaiakkal kapcsolatos hír, hogy Denis Grbic bejelentkezett az Eger, a klub azonban nem engedte el a szlovén középpályást.

Safet Jahic iránt is érdeklődtek, de a kapusért tett ajánlatok sem a játékosnak, sem a klubnak nem feleltek meg, így marad a ZTE-nél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik