NB II: „A vita az anyagiakon van, jár egy bizonyos összeg”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.27. 14:30
Bár Kenesei Krisztián már második hete a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasassal készül, továbbra sem írt alá a piros-kékekhez, mivel nem tudott megegyezni a Lombard Pápával szerződése felbontásáról.

„Pénteken beszéltem Bíró Péterrel, a Lombard Pápa tulajdonosával, de nem tudtunk megegyezni az elválás feltételeiről – mondta Kenesei Krisztián a Nemzeti Sportnak. – Hétfőn aztán az edzőtáborból hívtam Szemán György klubigazgatót is, de nem kerültünk közelebb a megoldáshoz. A vita, mint általában ilyen helyzetekben, az anyagiakon van. Jár nekem egy bizonyos összeg, a klub viszont jóval kevesebbet szeretne kifizetni. Én már engedtem, igaz, a Lombard is emelt az először kínált összegen, és azt remélem, rövid időn belül pontot teszünk az ügy végére. Ez a helyzet ugyanis egyik félnek sem jó.”Kenesei Krisztián a Nemzeti Sportnak. – Hétfőn aztán az edzőtáborból hívtam Szemán György klubigazgatót is, de nem kerültünk közelebb a megoldáshoz. A vita, mint általában ilyen helyzetekben, az anyagiakon van. Jár nekem egy bizonyos összeg, a klub viszont jóval kevesebbet szeretne kifizetni. Én már engedtem, igaz, a Lombard is emelt az először kínált összegen, és azt remélem, rövid időn belül pontot teszünk az ügy végére. Ez a helyzet ugyanis egyik félnek sem jó.”

Kenesei mellett szintén második hete készül a Vasassal Czvitkovics Péter. A Puskás Akadémiával decemberben szerződést bontó középpályással kapcsolatban egyelőre csak annyi biztos, hogy a lipóti edzőtáborozás végére kiderül, az angyalföldiek labdarúgója lesz-e, vagy máshol folytatja pályafutását.

Hivatalosan még nem dőlt el Hangya Szilveszter ügye sem, azonban a futballistával már megegyeztek a klub elöljárói, és az MTK is hajlandóságot mutat a féléves kölcsönadásra.

Ugyancsak a Vasas játékosa lehet az 1997-es születésű Murka Benedek is, az Újpestről tavaly nyáron a Catania akadémiájára kerülő támadóval hároméves szerződést kötne az angyalföldi együttes.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VASASNÁL
Érkezők: Debreceni András (DVTK)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Czvitkovics Péter (PAFC, szabadon igazolható), Hangya Szilveszter (MTK Budapest), Kenesei Krisztián (Lombard Pápa), Murka Benedek (Catania – Olaszország)
Távozók: Kiss Róbert (Veresegyház)
Kölcsönbe távozók: Polényi Gábor (Siófok)
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Rodenbücher István (MTK Budapest)
Távozhatnak: Pál Dávid (Ajka?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik