NB II: A Vasas újjászületéséről beszélünk - F. Nesta

Vágólapra másolva!
2012.10.03. 16:34
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Vasastól hirtelen távozó portugál vezetőedző, Joaquim Machado Goncalves után, ha ideiglenesen is, eddigi segítői, Tóth András és Fernando Nesta irányítja a továbbiakban a csapatot. Utóbbi úgy érzi, jó úton járnak, és ez hamarosan az eredményességen is látszódni fog.

„Az előző évi pénzügyi problémák miatt szerintem gyakorlatilag újjászületésről lehet beszélni a csapat kapcsán. Azt láttuk, sőt még mindig tapasztaljuk, hogy a régi játékosok nagyon megsínylették az elmúlt évet, rengeteg negatív tapasztalattal kezdték el ezt a szezont. Sok munka kell hozzá, hogy belőlük és az újakból jó csapatot gyúrjunk" – nyilatkozta a portugál szakember, Fernando Nesta a klub hivatalos oldalának.

„Ha jól emlékszem, tíz meccset játszottunk összesen, ebből ötöt megnyertünk, van három döntetlenünk, és csak kétszer kaptunk ki. Tudom, hogy sokan többet vártak ennél, de én látom a további fejlődés lehetőségét. Remek szellemiségű csapatról van szó, és az egységesség egy idő után hozni fogja az eredményeket. Szerintem ez már ebben az idényben is ki fog jönni" – nézett a jövőbe a fiatal szakvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik