HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.27 16:58 Frissítve: 2018.07.29 18:33

NB II: a Vasas tapasztalt kapust vett kölcsön

A Vasas labdarúgócsapata egy évre kölcsönvette a kapus Kovács Zoltánt a szintén NB II-es Zalaegerszegtől, míg a középpályás Szatmári Lóránd az ETO FC Győrtől érkezett.

HIRDETÉS

 

„Nagyon örültem, hogy a Vasastól jött egy megkeresés – nyilatkozta a 32 éves kapus a Vasas FC honlapjának. – Tisztában vagyok vele, milyen nagy múltú klubhoz érkeztem, és hogy mik a célok. Amit a vezetőség és a szakmai stáb felvázolt, az egyaránt nagyon szimpatikus volt. Úgy érzem, a rutinommal és a mentalitásommal a pályán és azon kívül is sokat tudok segíteni a csapatnak. Két nagyon tehetséges kapustársam van, akik itt végezték a felkészülést. Én csak most csatlakoztam, de a személyes célom, hogy bizonyítsam, miért igazoltak le, és hogy minél előbb az én nevemmel kezdődjön az összeállítás. A csapattal pedig nem is lehet kérdés, hogy a feljutást akarjuk elérni.”

A Vasas egy középpályással is erősített, a szintén 29 esztendős Szatmári Lóránd az ETO FC Győrtől érkezett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS