NB II: a Szolnokról távozó csatár Sopronban folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 10:20
Beigazolódtak korábbi értesüléseink, a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE-GYSEV a szezon végéig szóló szerződést kötött a legutóbb Szolnokon szereplő Faggyas Milánnal, aki Supka Attila szakmai igazgató külön kérésére került a kilencedik helyen telelő együtteshez.

A 24 esztendős csatár korábban Diósgyőrben, Debrecenben és a Budapest Honvédban is játszott az élvonalban, legutóbb pedig a Szolnokot erősítette, ám Kis Károly vezetőedző a tavasszal már nem számít a játékára, és ősszel is csak Ligakupa-mérkőzéseken szavazott neki bizalmat.

„Örültem Supka Attila megkeresésének, akivel korábban dolgoztam együtt. A szakmai igazgató külön kérésére kerültem Sopronba, ismerem a szakmai munkáját, így szívesen mondtam neki igent. Szimpatikus számomra a város és a klub is, jó feltételek és körülmények mellett tudunk dolgozni. Reális célnak tartom, hogy a tavasszal feljebb lépjünk a tabellán, amihez bízom benne, hogy én is hozzá tudok tenni. Fél évre írtam alá, abban maradtunk, hogy a nyáron értékeljük a teljesítményemet, és az alapján döntünk a folytatásról” – mondta Faggyas Milán, aki nem került ismeretlen közegbe, mert korábbi állomáshelyein, valamint az utánpótlás-válogatottakban már szerepelt együtt néhány soproni játékossal.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOPRONI VSE-GYSEV-NÉL
Érkezők:Faggyas Milán(Szolnoki MÁV)
Távozik/távozhat: Balázs Richárd (?)
Kiszemeltek: Heffler Norbert (MVM Paks)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik