NB II: a Kozármisleny kölcsönvette a korábbi másodosztályú gólkirályt

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.12.24. 07:56
null
Daru Bence tavasszal Kozármislenyben futballozik (Fotó: kozarmislenyfc.hu)
A 28 éves támadó, Daru Bence a Szeged-Csanád GA kölcsönjátékosaként a tavaszi szezont az NB II-es Kozármisleny labdarúgócsapatánál tölti – számolt be róla a klub honlapja.



A 28 éves Daru Bence NB II-es szinten tapasztalt játékosnak számít, 159 másodosztályú bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Honvéd II, a Siófok, a ZTE, az ETO FC Győr, a Nyíregyháza, a Csákvár és a Szeged-Csanád színeiben, összesen 63-szor véve be az ellenfelek kapuját. Játszott az élvonalban is, a Paksban 13 NB I-es meccsen egy gólt szerzett.

A 195 cm magas támadó legjobb másodosztályú idényét a ZTE FC színeiben futotta, a 2015–2016-os bajnokságban 22 találatával gólkirályi címet szerzett.

Daru 2021 nyarán az NB II-es Szegedhez igazolt, de azóta sem tudott meghatározó játékossá válni. A most futó bajnokság őszi szezonjában mindössze három NB II-es mérkőzésen lépett pályára, lehetőséget inkább csak a megyei I-es második együttesben kapott, ahol 9 meccsen 11 gólt ért el.

Örülök a kozármislenyi lehetőségnek, nagyon szimpatikus a játékstílus, amit képvisel a csapat – ecsetelte a klubhonlapon. – Remélem, jó játékommal és góljaimmal segíteni tudom a Kozármislenyt. Nagyon bízom benne, hogy a tavasszal előrelépünk a tabellán, és a csapat és én is elérjük céljainkat.“

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik