NB II: a Jakovljevics ikrek és Pilavdzic Szigetszentmiklóson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.13. 08:37
Az NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy három új játékost igazolt, kettővel pedig szerződést hosszabbított. Az új szerzemények között van a tavasszal a klubnál futballozó Ivan Jakovljevics ikertestvére.

A szigetszentmiklósiak megállapodtak Ivan Jakovljeviccsel és Szlobodan Jakovljeviccsel, így a szerb ikerpár Szigetszentmiklóson folytatja a pályafutását. Ivan már tavasszal is a klubnál futballozott, tizenegy bajnokin lépett pályára. A nyáron tesztelte a Kecskemét, de a védő végül úgy döntött, hogy nem kíván távozni. Ikertestvére, Szlobodan új jövevény, hiszen legutóbb a szerb élvonalbeli FK Indija színeiben szerepelt.

Ugyancsak az SZTK játékosa lett a július 20-án huszadik születésnapját ünneplő bosnyák Eldar Pilavdzic. A jobb oldali támadó legutóbb hazájában a Zvijezda labdarúgója volt. Szintén csatlakozott a kerethez a horvát Enis Soskic. A huszonnégy esztendős támadó hazája alacsonyabb osztályú csapataiban futballozott eddig.

A klub megállapodott az MTK-val és Kornis Attilával is, így a védő a legutóbbi bajnoksághoz hasonlóan ismét az SZTK-t erősíti majd kölcsönben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik