NB II: a Honvédtől kapott kölcsön védőt a Balmazújváros

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.17. 07:12
A Budapest Honvéd játékosa, Kovács Nikolasz kölcsönben a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújvárosban szerepel tavasszal – számolt be róla a fővárosiak honlapja.

Nem utazott el a Budapest Honvéd törökországi edzőtáborába Kovács Nikolasz, mivel a fiatal védő a tavaszi szezonban a Balmazújváros kölcsönjátékosa lesz. Kovács Nikolasz, mivel a fiatal védő a tavaszi szezonban a Balmazújváros kölcsönjátékosa lesz.

A két klub megegyezett egymással, és a jobb oldali védő is aláírta a szerződést, így Kovács Nikolasz június 30-ig az NB II-es együttest erősíti.

A 19 éves labdarúgó ősszel az NB III-as Honvéd-MFA-ban 13 bajnokin játszott és egy gólt szerzett, de pályára lépett három Magyar Kupa-mérkőzésen a kispestiek első csapatában is.

Kovács Nikolasz nem az egyetlen Honvéd-labdarúgó lesz a hajdúságiak keretében, hiszen Bíró Ákos már ősszel is a Balmazt erősítette kölcsönjátékosként.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők: Kovács Nikolasz (Bp. Honvéd – kölcsönbe)
Távozók: Peszmeg Viktor (Monor), Szalai András (Paksi FC – kölcsönből vissza), Zaha Dániel (romániai, szabadon igazolható), Szilágyi Szebasztián (szabadon igazolható)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik