NB II: Fradiban nevelkedő csatárt is igazolt a SZEOL

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.29. 10:55
Két labdarúgó, a korábban a Ferencvárosban is szereplő Péter Antal, valamint Harsányi István szerződtetését jelentette be Siha Zsolt, az NB II-ben feljutóként induló SZEOL SC sportigazgatója.

„Péter Antal Paksról igazol hozzánk – idézi a delmagyar.hu Siha Zsoltot. – Posztját tekintve csatár, a jövő hónapban lesz 22 éves, korábban a holland Heerenveen utánpótlásában játszott. Az előző idényben az NB I-ben egyszer ült a kispadon, egyébként az NB III-as csapatban szerepelt, és 23 meccsen 12 gólt szerzett. A másik érkezőnk a 19 éves szélső, Harsányi István, aki legutóbb szintén a mi csoportunkban, a Szentlőrincben futballozott, és 28 találkozón háromszor volt eredményes.”„Péter Antal Paksról igazol hozzánk – idézi a delmagyar.hu Siha Zsoltot. – Posztját tekintve csatár, a jövő hónapban lesz 22 éves, korábban a holland Heerenveen utánpótlásában játszott. Az előző idényben az NB I-ben egyszer ült a kispadon, egyébként az NB III-as csapatban szerepelt, és 23 meccsen 12 gólt szerzett. A másik érkezőnk a 19 éves szélső, Harsányi István, aki legutóbb szintén a mi csoportunkban, a Szentlőrincben futballozott, és 28 találkozón háromszor volt eredményes.”

A regionális portál távozókról is beszámol: Végh Ariel az NB III-as Hódmezővásárhelyi FC-hez került, valószínűleg ott folytatja kölcsönben Varga Richárd is, míg Müllerlei Szabolccsal nem hosszabbítottak szerződést.

Egyelőre kérdéses a magyar papírokkal is rendelkező két szerb támadó, Nikola Makszimovics és Sztefan Tomisics sorsa, míg Makra Zsolt másodedzőként is folytatja az edzéseket, ám a tervek szerint bajnokikon már nem lép pályára.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEOL SC-NÉL
Érkezők: Harsányi István
(Szentlőrinc), Péter Antal (Paks)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Makra Zsolt (visszavonult, edzőként marad), Müllerlei Szabolcs (lejárt a szerződése), Végh Ariel (Hódmezővásárhely)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Nikola Makszimovics (szerb), Sztefan Tomisics (szerb), Varga Richárd (Hódmezővásárhely?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik