NB II: a felcsútiak és Városi nélkül utazott edzőtáborba a ZTE

Vágólapra másolva!
2015.01.26. 22:39
Mától szombatig Sopronban edzőtáborozik a másodosztályú ZTE labdarúgócsapata. Az együttes a hétfő délutáni edzés után indult el, de az utazó keretnek nem tagja a közelmúltban tesztelt két Puskás Akadémia-játékos, Fényes Szabolcs és Tóth László, illetve a Haladás labdarúgója, Városi Viktor sem.

Fényes Szabolcstól és Tóth Lászlótól elköszönt a szakmai stáb, míg Városi Viktor nem is érkezett meg a kék-fehérekhez, így egy főre csökkent a próbajátékosok száma.Fényes Szabolcstól és Tóth Lászlótól elköszönt a szakmai stáb, míg Városi Viktor nem is érkezett meg a kék-fehérekhez, így egy főre csökkent a próbajátékosok száma.

„Jelenleg egy próbajátékosunk van, a Lentiből érkezett Horváth Péter, akit Sopronban még tesztelni fogunk" – válaszolta a ztefc.webnode.hu kérdésére Jandovics Jenő másodedző.

A keret tagjai közül nem utazott el az edzőtáborba Kocsis Adrián és Károly Bálint, akiket elenged a klub. Szintén Zalaegerszegen maradt Marcus Vinícius Batista dos Santos „Tanque”, a brazil csatárt a vezetőség szeretné kölcsönadni a tavaszra, a héten az NB III Nyugati csoportjában szereplő Balatonfüredi FC-nél edz.

Melczer Vilmos és a szlovén Denis Grbic azért nem vesz részt a táborozáson, mert Zalaegerszegen végzik sérülésük utáni rehabilitációjukat. Az U21-es csapat két tagja, Bedi Bence és Aranyos Mózes viszont a felnőttcsapattal utazhatott Sopronba.

A ZTE a soproni edzőtáborban három felkészülési mérkőzést játszik, az egyaránt osztrák HSV Horitschon, a Drassburg és a St. Pölten ellen.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők: Szakály Attila (Haladás)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Horváth Péter (Lenti – próbajáték)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Károly Bálint (Puskás Akadémia)
Távozhatnak: Czirjék Zoltán, Kocsis Adrián, Marcus Vinícius Batista dos Santos „Tanque"
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik