NB II: a Csákvár játékosára hosszabb kihagyás várhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.27. 18:20
A labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvár játékosa, Kiprich Dávid másfél héttel ezelőtt szenvedett combsérülést, melyről mostanra kiderült, súlyosabb a vártnál.

„A Budaörs ellen sajnos az első félidő közepén meghúzódott a combom, s kénytelen voltam cserét kérni – mondta Kiprich Dávid a csapat hivatalos honlapjának. – Bíztam benne, hogy elég egy meccset kihagynom, és a válogatott mérkőzés miatti bajnoki szünetben lesz időm teljesen felépülni, de most nagyon úgy tűnik, hosszabb kihagyás vár rám. A tüzetesebb orvosi vizsgálat ugyanis megállapította, hogy beszakadt a jobb combközelítőm."„A Budaörs ellen sajnos az első félidő közepén meghúzódott a combom, s kénytelen voltam cserét kérni – mondta Kiprich Dávid a csapat hivatalos honlapjának. – Bíztam benne, hogy elég egy meccset kihagynom, és a válogatott mérkőzés miatti bajnoki szünetben lesz időm teljesen felépülni, de most nagyon úgy tűnik, hosszabb kihagyás vár rám. A tüzetesebb orvosi vizsgálat ugyanis megállapította, hogy beszakadt a jobb combközelítőm."

A 23 éves labdarúgó roppant szerencsétlen az utóbbi időben – elmondása szerint az ominózus Budaörs elleni mérkőzésen olyan vállsérüléssel lépett pályára, melyet a nyáron kénytelen megműttetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik