HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.25 16:22 Frissítve: 2015.03.16 01:05

NB II: a Balmaznál jövő héten döntenek az ex-DVSC-s brazilról

A jövő héten döntenek a labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújvárosnál a korábban a Debrecennél játszó brazil Lucas sorsáról.

HIRDETÉS

Lucas 2007 és 2014 között volt a Loki labdarúgója, de nem tudott az első csapatnál meghatározó ember lenni, így először Békéscsabára került, majd a szlovák másodosztályba igazolt.

A brazil középpályás jelenleg a Balmazújvárosnál van próbajátékon, szombaton a Nyíregyháza elleni, 1–1-es döntetlennel végződő találkozón pályára is lépett a szünet után.

„A jövő héten döntünk a sorsáról – mondta Szabó János, a Balmazújváros vezetőedzője a klub honlapjának. – Jó állapotban érkezett hozzánk a héten, jól dolgozik, és jól is érzi itt magát, a visszajelzések alapján.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők: Igor Gal (horvát, Rabotnicski Szkopje – Macedónia), Mario Mijatovic (horvát, NK Olimpija Osijek – Horvátország), Tomislav Pavlicic (horvát, Cibalia Vinkovci – Horvátország), Zdravko Popovic (horvát, AEK Athén – Görögország), Bozidar Radosevic (horvát, Koper – Szlovénia), Vajda Sándor (Naftovik Ohtirka – Ukrajna)
Kölcsönbe érkezők: Perger Géza Bence (Nyíregyháza)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Lucas (brazil, Moldava – Szlovákia)
Távozók: Bakos Bence (?), Csorba Szabolcs (Abahani Limited Banglades), Demjén Gábor (Abahani Limited Banglades), Kis Róbert (?), Reznek Donát (?) 
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Kondás Kristóf (DVSC), Szatmári Csaba (DVSC)
Távozhatnak:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.21 00:44:40

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Tiszakécske legyőzte a Csabát • Bravúros csákvári pontmentés • A Kaposvár a Szparit verte • A ZTE ikszelt a Barcikával.

2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS