HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.06.14 08:26 Frissítve: 2017.06.15 11:50

NB II: 11-en távozhatnak Várdáról, de már van kiszemelt is

A felkészülés előtt a szakmai stáb már munkába állt, kedden határon túli játékosoknak tartott edzést Kisvárdán. Azt már jeleztük, hogy egy csapatra való játékos távozhat a nyáron az NB II-es együttestől, de immár kiszemeltről is tudunk. A Kisvárda Master Good jelentősen átalakított kerettel, június 22-én kezdi a felkészülést a 2017–2018-as szezonra.

 

A tíz napja befejeződött bajnokságban harmadik helyen végzett a csapat, amelynek irányítását Kondás Elemér veszi át, de a nagy változás, a fiatalítás nem a korábban Debrecenben dolgozó szakember döntése, sokkal inkább a vezérkaré. 

Bár Fodor András még csak harmincéves, a futball mellett dolgozik, s egyre nehezebben egyeztette össze a két elfoglaltságot. Szintén távozik a klubtól a 32 esztendős Minczér Tibor, illetve a 36 éves Rajczi Péter, aki rendszeresen ingázott a Budapest–Kisvárda útvonalon, de családi okok miatt nem vállalta a további utazásokat.

Erős Gábor július 1-jén a 37. születésnapját ünnepli, tavasszal már csak az utolsó fordulóban lépett pályára, hogy a klub elbúcsúztassa a középpályást. 

„Opciós jogunk volt, de nem éltünk a hosszabbítás lehetőségével Ivancsics Alex esetében, így a kapus is távozik – mondta a Nemzeti Sportnak Révész Attila sportigazgató. – Bacsa Patrik a Diósgyőr, Talabér Attila az MTK kölcsönjátékosa, mindketten visszatértek klubjukba, viszont Toma Györgyöt mi adnánk kölcsön, és a több játéklehetőség reményében Szabó  Pétert sem marasztaljuk.”

Utóbbi négy játékos nem tartozik az idősebb korosztályhoz, amiként Fodor Ferenc sem. A belső védő szerződése június 30-ig érvényes, a sportigazgató pedig a napokban tárgyal az esetleges  hosszabbításról, és hasonlóra számíthat Horváth Adrián is. A keretátalakítás egyelőre tehát tizenegy labdarúgót érint, újonnan szerződtetett játékos még nincs. 

„Czár Richárd vélhetően nálunk  folytatja, a támadó legutóbb a Mosonmagyaróvárban futballozott” –  tette hozzá Révész Attila.

S bár mint írtuk, a felkészülés csak június 22-én kezdődik, a szakmai stáb már munkába állt. Kedden huszonöt, jobbára kárpátaljai fiatal edzett a klubnál, a legügyesebbeket pedig a vezetők visszahívják az első közös edzésre. Révész Attila szerint négy-öt fiatal számíthat meghívóra.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Czár Richárd (Mosonmagyaróvár), Takács Péter (Békéscsaba, legutóbb ceglédi kölcsönben, szabadon igazolható)
Távozók: Minczér Tibor (szabadon igazolható), Rajczi Péter (szabadon igazolható), Erős Gábor (szabadon igazolható), Fodor András (szabadon igazolható), Ivancsics Alex (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Talabér Attila (MTK), Bacsa Patrik (DVTK)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk Szabó Péter, Toma György,  Fodor Ferenc (lejár a szerződése), Horváth Adrián (lejár a szerződése) 

2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.