HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.11.23 11:38 Frissítve: 2017.11.23 14:15

Megyei foci: túl az agyműtéten a 21 éves volt Szpari-játékos

Sikeresen átesett az agyműtéten, ezzel megtette az első, nagyon fontos lépést a gyógyulás felé Markovics Dávid, akinél nemrégiben agydaganatot diagnosztizáltak – tudatta a Blikk.

HIRDETÉS

 

Mint beszámoltunk róla, a Nyíregyháza Spartacus korábbi labdarúgója, a megyei első osztályú Kótaj játékosa a Nagyhalász elleni bajnokin fejelt a labdába, majd rosszul lett, és kórházba szállították, ahol megállapították: agydaganata van.

A Blikk beszámolója szerint a korábban az NB I-ben és a Ligakupában is szereplő játékost kedden műtötték meg, a háromórás beavatkozás jól sikerült, a tumort eltávolították.

„A műtétet követően az egész napot végigaludtam – idézi a Blikk Markovics Dávidot. –  Szerencsére már nem az intenzív osztályon fekszem, áttoltak egy hagyományos kórterembe. Jól vagyok, a körülményekhez képest kielégítően érzem magam. Az orvosok azt mondják, hogy biztató a helyzetem, CT-vizsgálat még vár rám, az alapján tudnak majd részleteket mondani az orvosok. Lelkileg megnyugodtam, bevallom, nagyon izgultam a beavatkozás előtt. Az operációból nem emlékszem semmire, miután felébredtem, meséltem a szeretteimnek, hogy a barátnőmmel álmodtam, nem pedig a betegségről.”

Markovics hozzátette, a szerettei látogatása és támogatása rengeteg erőt adott neki, és ha nem lép fel komplikáció, a hétvégét már otthon töltheti. A beavatkozás nem volt kockázatmentes:

„Fennállt a veszélye, hogy a lábam lebénul, erre tíz százalék volt az esély, de hála égnek nem következett be, minden rendben. Mivel időben felfedezték a daganatot, s hamar megműtöttek, jók az esélyeim a felépülésre” – mondta.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.20 09:40:30

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

NB II: a Kisvárdának egyetlen pontra van szüksége ahhoz, hogy biztossá váljon a feljutás.

2018.05.19 12:15:05

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES ESÉLYLESŐ. Bajban a Budafok, a Szolnok és a Szeged 2011 is • A Kisvárdának egy pont kell a feljutáshoz.

2018.04.25 17:00:21

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Arcpirító szolnoki vereség • Hornyák duplázott, nyert a Nyíregyháza • Fontos óvári győzelem.

2018.04.13 19:43:05

Labdarúgó NB II KOVÁCS ERIKA, TUMBÁSZ HÉDI (fotók)

„Ha elmondanám a véleményemet arról, hogyan jutottunk ki az Eb-re, lehet, hogy lelőnének…”

HIRDETÉS
HIRDETÉS