Megyei foci: súlyos agyszövet-károsodás érte a nagyon megvert játékost

Vágólapra másolva!
2016.11.04. 09:20
Mint arról beszámoltunk, a Gyöngyöshalász–Gyöngyöstarján U19-es mérkőzésen súlyos incidens történt az előző hétvégén: a két megyei I. osztályú klub utánpótláscsapatának meccse félbeszakadt 0–2-nél, amikor a hazaiak játékosát, Oláh Mátét kiállította a játékvezető. Oláh Máté lesétált a pályáról, amikor rátámadt a gyöngyöstarjániak 15 éves, épp eltiltását töltő futballistája, aki nézőként volt jelen a mérkőzésen. Az ütlegek és rúgások után Oláh elveszítette eszméletét és kórházba kellett szállítani.

„Most is érzek nyomást a fejemben, a fejfájás szinte folyamatos. Az orvosok súlyos agyszövet-károsodást és agyrázkódást állapítottak meg. Az biztos, hogy hosszú lesz a felépülés. Nagyon szeretnék visszatérni a pályára focizni, de most még nem lehet megmondani, hogy ez megvalósul-e…” – nyilatkozta a 18 éves Oláh Máté a Heves Megyei Hírlapnak.Oláh Máté a Heves Megyei Hírlapnak.

A megyei lap szerint akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is járhat az Oláh Mátéval szemben nyilvános rendezvényen súlyos testi sértést okozó 15 éves, gyöngyöspatai illetőségű fiatal cselekménye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik