Megyei foci: ötöt vágott Sub Bass Monster szülőhelyén a Pápa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.02. 12:24
Csakúgy, mint az ősszel, a tavaszi szezonban is nyomon követjük azon labdarúgócsapatok eredményeit, amelyek az előző kiírásban vagy a 2013–2014-es szezonban még az első osztályban szerepeltek, ám licencproblémák miatt ebben az idényben már csak a megyei bajnokságban indulhattak.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a sereghajtó Harta otthonában nyert a Kecskeméti LC. Némedi Norbert együttese Szabó Tamás duplájával vitte haza a három pontot, azonban mégsem lehet felhőtlen a kecskemétiek öröme, mivel a támadót a 90. percben második sárga lapja után kiállították, így biztosan nem játszhat a következő mérkőzésen, amely ráadásul a Tiszakécske elleni rangadó lesz.Kecskeméti LC. Némedi Norbert együttese Szabó Tamás duplájával vitte haza a három pontot, azonban mégsem lehet felhőtlen a kecskemétiek öröme, mivel a támadót a 90. percben második sárga lapja után kiállították, így biztosan nem játszhat a következő mérkőzésen, amely ráadásul a Tiszakécske elleni rangadó lesz.

Baranya megyében a listavezető PMFC 5–0-ra győzött a Boda vendégeként. Hadobás Gergő és Kiss Patrik is duplázott Márton Gábor együttesében, a pécsiek így már 18 mérkőzéses győzelmi sorozatban vannak, és előnyük továbbra is hét pont a tabella élén.

Somogy megyében jól sikerült az új edző, Házi László első mérkőzése a Kaposvári Rákóczi BFLA élén, hiszen a csapat 5–0-ra nyert a Magyaregres vendégeként. A góllövőlistát vezetője, Jovánczai Zoltán most „csak" egyszer talált be, Hampuk Ádám viszont duplázni tudott.

Veszprém megyében is az ötös volt a sláger, a Pápai Perutz FC 5–0-ra győzött Gyulafirátóton. A továbbra is a harmadik helyen álló pápaiaknál Szabó Zoltán és a góllövőlistát vezető Venczel Zoltán is duplázott, utóbbi így már 32 gólos a bajnokságban. Gyulafirátót egyébként 1984-ig önálló község volt, ma Veszprém részönkormányzattal rendelkező városrésze, hírnevet azzal szerzett magának, hogy itt született Sub Bass Monster rapper, aki egyik leghíresebb számában énekelt a településről.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Harta–Kecskeméti LC 0–2
Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 60 pont, 2. Tiszakécske 59, 3. Kalocsa 50, 4. Kecskeméti LC 46

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
Boda–PMFC 0–5
Az élcsoport:
1. PMFC 70 pont, 2. Szászvár 63, 3. Siklós 58

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Magyeregres–Kaposvár 0–5
Az élcsoport:
1. Kaposvár 74 pont, 2. Nagybajom 61 (25 mérk.), 3. Balatonkeresztúr-Balatonmáriafürdő 58

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Gyulafirátót–Pápa 0–5
Az élcsoport:
1. Veszprém 79 pont, 2. Úrkút 70, 3 Pápa 63

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik