Megyei foci: mindössze öt percig tartott a mérkőzés, de miért?

Vágólapra másolva!
2016.05.24. 12:22
Öt percig tartott a Napkor–Balkány megyei másodosztályú futballmérkőzés. Hogy miért? A Folytatásban megtudja.

A Napkor–Balkány találkozóra kilátogató szurkolók csalódottak lehetnek, mert az öldöklő kilencvenperces küzdelem helyet mindössze öt perc – valószínűleg – őszinte futballt láthattak. Ekkor a játékvezető lefújta az összecsapást.

A szon.hu beszámolójából kiderül, hogy a hazai együttes mindössze nyolc játékossal kezdte a találkozót, majd öt perc elteltével már ketten is sérülés miatt lejöttek a pályáról. A létszám a versenyszabályzatban előírt minimum, azaz hét fő alá csökkent, a meccs pedig félbeszakadt.

„Először is, elnézést kérünk a balkányi egyesülettől és természetesen valamennyi szurkolótól. Nyolc játékos nem állt rendelkezésre, hatan közülük sérültek, ráadásul sárga lapos eltiltás is sújtott minket. Őket egész egyszerűen nem tudtuk pótolni” – tolmácsolta üzenetét Bakti János, a napkori egyesület elnöke, egyben edzője.

„Ami nagyon fontos, az ifiből hozhattunk volna fel fiatalokat, ugyanakkor a csapat a második helyen áll, nem szerettük volna elvenni a lehetőséget tőlük, hogy szép eredményt érjenek el. Nehéz bármit mondani... A bajnokságot rendben befejezzük, valahogy megpróbáljuk megoldani, hogy ez még egyszer ne forduljon elő. Annyit feltétlenül megjegyezni kívánok, megköszönöm annak a nyolc labdarúgónak, aki jelen voltak a meccsen, hogy egyáltalán kiálltak a csapatért.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik