Megyei foci: Dragan Vukmir edzőnek áll, Bicskén bizonyíthat

Vágólapra másolva!
2018.04.27. 12:16
Dragan Vukmirt nevezte ki vezetőedzőnek a Fejér megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bicskei TC vezetősége – számolt be róla a 2060.blog.hu.

A klubvezetőség azt várja a szerb-magyar szakembertől, hogy a hátralévő mérkőzéseket megnyerve a bajnokság élére kormányozza a csapatot, ez azonban az utóbbi két váratlan vereség (az Ercsi ellen 3–5, a Mór ellen 0–2) után már a riválisok eredményeitől is függ, mivel a bicskeiek hátránya 6 pontra nőtt az éllovas Ikarus-Marosheggyel szemben. A bicskei együttes egyébként stadionjának felújítása miatt ősszel minden meccsét idegenben játszotta, így tavasszal csak hazai pályán szerepel.

Az eddigi játékos-edző, Móri Tamás a továbbiakban labdarúgóként szerepel az együttesben.

A 39 esztendős Dragan Vukmir – akinek ez az első edzői megbízatása – a csütörtök esti bemutatás után meg is tartotta első edzését.

Az egyszeres szerb válogatott Vukmir 23 éves koráig Szerbiában futballozott a Rad és a Crvena zvezda csapatánál, mígnem 2002 nyarán a Ferencvároshoz szerződött, amellyel bajnokságot és kupát nyert, valamint játszhatott az UEFA-kupában is.

2005 nyarán a Debrecenhez került, amellyel kétszer is NB I-as bajnok lett, majd Kínába, a Dalian Haichang együtteséhez igazolt. Itthon később a Honvédban és az MTK-ban is szerepelt még. Tavaly nyáron úgy tűnt, hogy az NB III-as III. Kerületi TVE-hez szerződik, azonban ez meghiúsult, így ősszel – utoljára – a BLSZ I. osztályában szereplő Unione FC-ben játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik