Megyei foci: célegyenesben a Pápa, ötig jutott a Kecskemét is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.22. 07:13
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. A Pápa célegyenesben van, Marton Miklós csapata 5–0-ra nyert az Ajka Kristály ellen és már négy pont előnnyel áll a tabella élén, míg a Kecskemét hiába verte meg 5–1-re a Kecelt, gyakorlatilag biztossá vált, hogy lemarad a feljutásról. 

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a Kecskeméti LC 5–1-re legyőzte a Kecelt úgy, hogy 12 perc után már 3–0-ra vezetett. A góllövőlistát 43 találattal vezető támadó, Eugene Salami most „csak” egyszer talált be. A siker ellenére a kecskemétiek szinte biztosan nem jutnak fel, mivel a rivális, a bajnokságot hat pont előnnyel vezető Tiszakécske is nyert és már csak két forduló van hátra a bajnokságból.Kecskeméti LC 5–1-re legyőzte a Kecelt úgy, hogy 12 perc után már 3–0-ra vezetett. A góllövőlistát 43 találattal vezető támadó, Eugene Salami most „csak” egyszer talált be. A siker ellenére a kecskemétiek szinte biztosan nem jutnak fel, mivel a rivális, a bajnokságot hat pont előnnyel vezető Tiszakécske is nyert és már csak két forduló van hátra a bajnokságból.

A Veszprém megyei I. osztályú bajnokságban a Pápai Perutz FC újabb magabiztos győzelmet ért el, 5–0-ra nyert az Ajka Kristály ellen. A pápaiaknál a góllövőlista éllovasa, Venczel Zoltán egy találatot ért el, így 44 gólos a bajnokságban. Marton Miklós együttese ráadásul két fordulóval a vége előtt már négy pont előnnyel áll a tabella élén, mivel a rivális Balatonfüred csak 2–2-re végzett a Tihany otthonában.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
28. FORDULÓ
Kecskeméti LC–Kecel 5–1
Az élcsoport: 1. Tiszakécske 76 pont, 2. Kecskemét 70, 3. Kiskunfélegyháza 53

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
28. FORDULÓ
Pápai Perutz FC–Ajka Kristály 5–0
Az élcsoport: 1. Pápa 81 pont, 2. Balatonfüred 77, 3. Balatonfűzfő 55

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik