Megyei foci: „A futball szégyene, a szurkolók becsapása ez”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.13. 07:05
A szünetben félbeszakadt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztály szombati Nagyecsed–Tiszalök mérkőzése.

A találkozón a vendégcsapat tíz játékossal lépett pályára, és miután a szon.hu tudósítása szerint a szünetben már hét góllal vezettek a hazaiak, a látogatók nem vállalták a folytatást, így a kilátogató 200 néző hiába várta a második játékrészt.szon.hu tudósítása szerint a szünetben már hét góllal vezettek a hazaiak, a látogatók nem vállalták a folytatást, így a kilátogató 200 néző hiába várta a második játékrészt.

„Ilyet én még nem tapasztaltam, a labdarúgás szégyene, a szurkolók becsapása ez, ami ma történt – kommentálta a történteket a Nagyecsed játékos-edzője, Ádámszki Róbert. – Sajnálom a tiszalöki futballt szerető embereket, hogy idáig fajultak a dolgok, elgondolkodtató, hogy ilyet büntetlenül meg lehet csinálni.”

Érdekesség, hogy az ifimérkőzés a felnőttekéhez hasonlóan nem ért „rendes” véget, a szünetben félbeszakadt: a megyei portál megfogalmazása szerint a 26–0-s állásnál a nyolc játékossal pályára lépő vendégek az őket „sújtó” sorozatos sérülések miatt nem álltak ki a második félidőre.

A nagyecsedi felnőttcsapat 17 forduló után a második helyen állt a tabellán az Ibránytól hat ponttal elmaradva, míg a tiszalökiek 0-val a nevük mellett – négy pont levonás után – az utolsó, 16. pozíciót foglalják el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik