HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.04.11 16:34 Frissítve: 2018.04.11 16:47

Játékossors: Ibrahima Sidibe az NB III-ba igazolt

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő DEAC-ot erősíti mostantól a 37 esztendős szenegáli támadó, Ibrahima Sidibe.

 

Sidibe akár már szombaton pályára léphet a DEAC-ban (Fotó: deac.hu)

A DVSC-vel kétszeres magyar bajnok, egyszeres kupa-, valamint háromszoros Szuperkupa-győztes csatár korábban bemutatkozhatott a nemzetközi kupaporondon is, emellett a debreceni futballszerető közönség nagy kedvence volt – írja a deac.hu.

A hat nyelven beszélő támadó nemrég a National Instrumentsnél kezdett „civil" pályafutásba. Ám továbbra is fontos számára a labdarúgás, a kettős karrier, valamint az, hogy mindezzel a fiatal debreceni sportolóknak is példát mutathasson.

A DEAC ügyvezető elnöke, Lenténé Puskás Andrea az új igazolással kapcsolatban azt mondta, a labdarúgócsapat azzal, hogy kivívta a jogot az NB III-ban való szereplésre, magasra tette a mércét.

„Mi más is lehetne a cél, mint a magasabb osztályban való bennmaradás. Ehhez természetesen olyan játékosállományra van szükség, amely képes ennek az elvárásnak megfelelni. Az őszi szezon végén mutatott kicsit gyengébb szereplés a fiatal játékosok rutintalanságából fakadt, ezért indokolttá vált, hogy tapasztaltabb futballistákkal erősítsük meg a keretet” – fogalmazott az ügyvezető elnök.

Sidibe akár már a következő bajnoki fordulóban, a szombaton 16 órakor kezdődő Tiszaújváros–DEAC NB III-as meccsen is pályára léphet egyetemi színekben.

2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.