Játékossors: „Hosszú Katinkának érezném magam” – a futballista keserű vallomása

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.25. 10:53
A 2008-ban U19-es Eb bronzérmes Nagy Olivér őszi sérülése után újra egészséges, és arra készül, hogy tavasszal jó játékkal segítse a Szigetszentmiklóst az NB II-ben. Pályafutása eddigi alakulásáról a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt.

A nyáron lesz nyolc éve, hogy Nagy Olivér győztes gólt lőtt az U19-es Eb-n Spanyolországnak – David de Gea kapujába. Ő ma a Manchester United kapusa, de a legyőzöttek között volt a Chelsea védője, César Azpilicueta, továbbá Jordi Alba, aki Bajnokok Ligája-győztes lett a Barcelona klasszisaként, no meg Dani Parejo is, aki ma a Valencia csapatkapitánya, Ignácio Camacho, aki az Atlético Madridban három évig játszott, és 2011 óta a Málaga profija...

„A saját történetemben a felelősségem nyilvánvalóan megvan, és bizony voltak olyan döntéseim, amelyeket mára megbántam. Ám az nem lehet véletlen, hogy a mi csapatunkból alig lett nemzetközi szintű labdarúgó, azokból, akiket legyőztünk, meg sokan...” – fogalmazott Nagy Olivér a pályafutásával kapcsolatban.

A középpályás az NB I-ben játszott Újpesten, Pécsen, Pakson és a Haladásban is, de miután a PMFC-től távozott, már egyik csapatban sem számított alapembernek, ahogy a román Ceahlaul Piatra Neamtban sem. A középpályás nyáron igazolt a Haladástól az NB II-es Szigetszentmiklóshoz.

„Találkoztam olyan vezetőkkel, edzőkkel, akikről ha őszintén beszélnénk, némileg Hosszú Katinkának érezném magam… A saját felelősségemet sem hárítom el, követtem el hibákat, és igyekeztem tanulni belőlük. Ám az a tény, hogy az ellenfélből kiemelkedő nemzetközi játékosok váltak, a mi csapatunkból pedig nem kevesen az NB II-ben szerepelnek, a futballrendszerünk hibája is” – folytatta Nagy.

NAGY OLIVÉR TELJES NYILATKOZATÁT ELOLVASHATJA A NEMZET SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN, AMELYBEN SÉRÜLÉSEKRŐL, HIBÁKRÓL, MENEDZSERI ÁMÍTÁSOKRÓL IS BESZÉL.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik