Haladás: jobban van az ijesztő sérülést szenvedő játékos

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.06.26. 20:03
null
Szijjártó Ármin (középen) egy korábbi mérkőzés után (Fotó: Vas Népe/Cseh Gábor)
Már hazaengedték a kórházból Szijjártó Ármint, a Haladás fiatal labdarúgóját, aki az NB II-es rajtra hangoló csapat szombati felkészülési mérkőzésén összefejelt az ellenfél egyik játékosával – tudtuk meg a szombathelyi klub hivatalos honlapjának vasárnapi híréből.

 

A Haladás a szlovák másodosztályban szereplő FC Petrzalkával játszott szombaton – a szombathelyiek 1–0-ra nyertek Horváth Rajmund góljával –, és a második félidő elején történt az ijesztő sérülés: a szünetben becserélt Szijjártó Ármin és a pozsonyligetfaluiak játékosa, Matej Riznic összefejelt.

Hosszas ápolás után mindkét játékos saját lábán, de segítőktől támogatva hagyta el a játékteret. A biztonság kedvéért mentőt hívtak hozzájuk, 25 perces ellátás után mindkettőjüket bevitték a Markusovszky Kórházba további vizsgálatokra.

Az enyhe agyrázkódást szenvedő, már szombat este hazaengedett Szijjártó a klubhonlapnak elmondta: az ütközés helyén zúzódott a koponyája, de nem szakadt fel. A szintén agyrázkódást szenvedő, CT-vizsgálaton is áteső szlovák játékos homlokát öt öltéssel varrták össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik