Hajrá, foci!: Molnár Zoltán negyven felett is keményen odalép

Vágólapra másolva!
2015.05.20. 08:40
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 295 forintért megvásárolható az újságárusoknál.

HAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/12. SZÁMHAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/12. SZÁM

Címlapsztori – Molnár Zoltán továbbra sem finomkodik, s negyven felett az NB III-as Dabasban futballozva is keményen odalép ellenfelének. A Pest megyei klubnál az U11-es korosztállyal foglalkozik, elmondása szerint azonban, ha komolyan edzené a fiatalokat, mellőzné a babusgatást, és férfiakat nevelne a gyerekekből.

Utazó riporterünk, Csillag Péter a Szegedhez tartozó Móravárosban járt, a rossz hírű külvárosi Cserepes soron, ahol Sándor Károly született. A tavaly szeptemberben 85 esztendős korában elhunyt jobbszélső gyerekként négy testvérével osztozott egy szobán, húst csak vasárnaponként ettek, vizet a rogyadozó háztól kétszáz méterre lévő kútból húztak maguknak, Csikar mégis kiemelkedett a nyomorból, s később az Aranycsapatba is beverekedte magát.

A Budapest-bajnokság klubjait bemutató sorozatunkban a Bp. Erdért SE edzője, Steinmetz György tájékoztatott az egyesület nehézségeiről. A 2017-es budapesti úszó-világbajnokságra tervezett sportuszoda megépítését a sportegyesület annyiban segíti, hogy átengedte futballpályáját az építkezéshez szükséges konténerek tárolására.

Kollár Sándor sclerosis multiplexben szenved, s a Bonyhád-Völgység vezetői, játékosai a szurkolók segítségére számítva izomstimuláló gépre gyűjtenek. A Tolna megyében számos klubban futballozó (a Bonyhádban sosem játszott), korábbi megyei gólkirálynál három éve diagnosztizálták a betegséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik