Hajrá, foci!: Dombi Tibort csak a kislánya képes megfékezni

Vágólapra másolva!
2015.04.08. 10:59
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 195 forintért megvásárolható az újságárusoknál.

HAJRÁ, FOCI! – II. ÉVFOLYAM, 2015/6. SZÁMHAJRÁ, FOCI! – II. ÉVFOLYAM, 2015/6. SZÁM

Címlapsztori – Dombi Tibor novemberben betölti a negyvenkettőt, de a Debrecen NB III-
as csapatában rendszeresen pályára lép. Saját megfogalmazása szerint leszoktató programon szerepel, mert a futballt nem lehet egyik napról a másikra befejezni. Bár a szélső magányosan él, cseppet sincs elkeseredve, s bevallotta, rigolyái miatt szinte az összes nőt elmarta a környezetéből, talán csak a kilencéves kislánya képes megfékezni.

Utazó riporterünk, Csillag Péter Nagymaroson járt, ahol Nagymarosi Mihály feleségével elevenítették fel a második világháború előtti futballhelyzetet. A korábbi újpesti fedezet nagyszerű futballista volt, de hiába kapott „zsíros” szerződésajánlatot Németországból, Olaszországból vagy Törökországból, Nagymaroshoz élete végéig hű maradt. Naponta vonattal utazott Újpestre edzésre.

Hatodik lapszámunkban Szabolcs-Szatmár-Bereg megye csapatait, heti érdekességeit elemeztük részletesebben. A Gyulaháza–Nyírkarász bajnoki továbbra is kiemelt fontosságú a térségben, a sorsolás elkészítésekor az összecsapás rendszerint húsvétra kerül, nem volt ez másként az idén sem. A két szomszédos település a hetvenes évek óta rivalizál, egy korabeli mérkőzést követően pedig a termelőszövetkezetek felbomlásáig mindenféle kapcsolatot beszüntettek egymás között.

A Budapest-bajnokság klubjait bemutató sorozatunkban a legendás 33 FC jelenét ismerheti meg az olvasó. A múlt pedig önmagáért beszél, ugyanis a klub a magyar futball hőskorában már vitézkedett, a második hivatalos bajnokságban, 1902-ben bronzérmet szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik