Hajrá, foci!: aranykiscsapat - fókuszban a Sajóbábony

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.26. 22:52
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 295 forintért megvásárolható az újságárusoknál.

HAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/13. SZÁMHAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/13. SZÁM

Címlapsztori – A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajóbábony nyerte az Amatőr Kupát, amelynek döntőjét mindig a Magyar Kupa-sorozatban legtovább jutó két nem profi egyesület játszhatja. A Sajóbábony 25 év után játszhatott újra finálét, ezúttal azonban nyert is, a Jászapátit győzte le 2–1-re.

Súlyos autóbalesete után hét hónappal ismét bajnokin lépett pályára Huszty Dániel. Az Újbuda 24 esztendős hátvédjét októberben a szerencsétlenség helyszínén újraélesztették a mentősök, a kórházban eltávolították a lépét, összevarrták a szétrepedt máját, nyolc törött bordája közül egy csaknem átszúrta a tüdejét, s az orvosok sem bíztatták a teljes felépüléssel.

Utazó riporterünk, Csillag Péter ezúttal Egerszóláton járt, s a Horváth-család életét mutatja be. A sportörökség negyedik generáció óta hagyományozódik apáról fiúra, unokára.

A Budapest-bajnokság klubjait bemutató sorozatunkban a Szabadkikötő SE következik. A másodosztályban szereplő sportegyesületnél a labdarúgás maradt zászlóshajónak, a korábban sikeres asztalitenisz, kézilabda, teke és tenisz szakosztályt már „kikötötték" Csepelen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik