Hajrá, foci!: a korábbi válogatott csatár nem éppen nősülős fajta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.06. 12:23
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 295 forintért megvásárolható az újságárusoknál.

HAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/10. SZÁM
HAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/10. SZÁM

Címlapsztori – Egressy Gábor kedvese olyan lány, aki tizenöt éve várja, hogy a korábbi válogatott futballista végre feleségül vegye. Az egyebek mellett az Újpest, a Diósgyőr és a Zalaegerszeg egykori csatára nem éppen nősülős fajta, ettől függetlenül boldog családapa, aki pályafutása mellett a szentendrei kézilabdázásban betöltött szerepéről is szívesen beszélt.

Utazó riporterünk, Csillag Péter a Zala megyei Pacsán járt, ahol elkeserítő állapotban áll az ország első futballakadémiája. A településen a hetvenes években nyílt a tanintézmény, de még nyolc éve is foglalkoztak tehetségekkel, mára azonban a kollégium egy szellemkastély. A korábbi válogatott Herczeg Miklós is a pacsai akadémián tanult.

A Budapest-bajnokság klubjait bemutató sorozatunkban a tizenöt éve sem létező Voyage SE életébe tekinthetünk be. Az egyesületet Szekeres Szilárd tulajdonos segítségével 2002-ben alapította egy fiatalokból álló baráti társaság, s olyannyira komolyan vették a futballt, hogy időközben a BLSZ I. osztályig jutottak, sőt két évvel korábban ezüstérmet szereztek, illetve megnyerték a Budapest-kupát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik