Hajrá, foci: a drog és az alkohol helyett már a futball függői

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 06:47
Ismét az újságosoknál a Hajrá, Foci! legújabb kiadványa, amelyben tájékozódhatnak az amatőr megyei labdarúgás csapatainak eredményeiről, klubéletéről, kiegészülve a megyei ifjúsági bajnokság, a Budapest-bajnokság és a női labdarúgás eredményeivel. Az állandó rovatok mellett hetente színes, érdekes cikkek, háttéranyagok és interjúk olvashatók a lapban, amely minden szerdán 295 forintért megvásárolható az újságárusoknál.

HAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/14. SZÁM
HAJRÁ, FOCI – II. ÉVFOLYAM, 2015/14. SZÁM

Címlapsztori – A Ferencváros nyerte a bajnokságot a női NB I-ben, miután a zöld-fehérek a döntő mindkét mérkőzésén tizenegyesekkel győzték le a címvédő MTK Hungáriát. Dörnyei Balázs edző a mérkőzés vége előtt egy perccel ezúttal is kapust cserélt, s a húzás ismét bejött, ugyanis Samu Anna kivédte a kék-fehérek első büntetőjét, csapattársai pedig nem hibáztak.

Kocsárdi Gergely tizenkilenc éven keresztül futballozott a ZTE-ben, majd 458 élvonalbeli bajnokit követően visszavonult, s most a kék-fehérek klubigazgatója. Munkája mellett a Zala megyei III. osztályban szereplő Kávásban futballozik, mert korábban ígéretet tett barátainak.

A Budapest-bajnokság klubjait bemutató sorozatunkban a Dinamo Torpedó kapcsolatát ismerhetjük meg két alapítvánnyal, amelyek korábbi, szenvedélybetegségükből időközben teljesen felépülő drog- és alkoholfüggőket irányít a BLSZ IV. osztályban szereplő együtteshez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik