HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.11.16 18:49 Frissítve: 2017.11.17 21:36

Gyirmót: Mervó is meglátogatta a combját törő fiatalt

A Dunaszerdahelyen futballozó Mervó Bence is meglátogatta a kórházban Gál Mátét, az NB II-es Gyirmót U16-os csapatának játékosát, aki a hét végén a ZTE fiataljai elleni mérkőzésen combcsonttörést szenvedett.

Mervó is sokáig sérüléssel bajlódott, ezért át tudja érezni a hosszú időre kidőlő Gál helyzetét.

Gál Máté a Gyirmót honlapjának nyilatkozott súlyos sérüléséről.

„Együtt érkeztünk egy labdához a zalaegerszegi védővel, de ő azt lábfejjel és teljes erőből rúgta el, én pedig rossz szögben voltam. Így belsővel próbáltam játékba avatkozni, és a védő a labdával együtt elrúgott – mondta Gál Máté. – Arra még emlékszem, hogy egész magasan felrepültem a levegőbe és közben egy nagy reccsenést is hallottam. A földre érkezéskor pedig láttam, hogy baj van, mert a lábszáram természetellenesen kifelé állt. Nagyon megijedtem és kiabáltam, a játékvezető pedig azonnal meg is állította a játékot. A fizioterapeuta, Kerekes Krisztián és a volt edzőm, Török Szabolcs futottak be hozzám elsőnek és próbáltak megnyugtatni. Komoly fájdalmaim voltak és ezért nem is akartak megmozdítani, hanem azonnal mentőt hívtak. A mentősök adtak fájdalomcsillapítót és ezután rögzítették a lábamat, majd szirénázva kórházba szállítottak. Itt a röntgenfelvétel kimutatta, hogy sajnos eltörött a combcsontom, és az orvos közölte, hogy még az este folyamán meg fognak műteni.”

2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.