Gyirmót: „Három felvidéki van itt, de várunk még játékosokat”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.20. 20:39
Molnár László, a labdarúgó NB I-ből kieső Gyirmót vezetőedzője a klub honlapjának beszélt a várható igazolásokról és a célkitűzésekről a következő szezonban.

„Megfelelő állóképesség és kondíció nélkül ma már nem lehet eredményesen játszani ezt a játékot. Ez az alap tehát, hiszen egy labdarúgónak akár több mint tíz kilométert is kell futnia egy mérkőzésen. Ehhez pedig atletikusan felkészült játékosok kellenek, ezért az előkészületek során erre nagy hangsúlyt fektetünk majd – idézi a szlovákiai magyar Molnár Lászlót a Gyirmót honlapja. – Szeretném, ha igazán karakteres futballisták alkotnák a csapatot. Olyanok, akik valódi hittel és nagy szívvel játszanak.”Molnár Lászlót a Gyirmót honlapja. – Szeretném, ha igazán karakteres futballisták alkotnák a csapatot. Olyanok, akik valódi hittel és nagy szívvel játszanak.”

A tréner a várható érkezőkről is ejtett néhány szót.

„Egyelőre három felvidéki játékos van itt, közülük Németh Zsolt kötött már szerződést a klubbal. Várok még játékosokat Szlovákiából és remélem, ők segítenek nekünk. Rendkívül nehéz lesz az NB II, és nekünk legalább 70 pontot kell összegyűjtenünk ahhoz, hogy elérjük a célunkat.”

A TELJES INTERJÚT IDE KATTINTVA OLVASHATJÁK EL!

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők
:
Németh Zsolt (szlovákiai, FC DAC 1904 – Szlovákia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Mijusko Bojovics (montenegrói, Újpest, szabadon igazolhatóként), Kristian Kolcak (szlovák, szabadon igazolható), Anto Radeljic (bosnyák-horvát, szabadon igazolható), Tamás Krisztián (Videoton)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Novák Csanád (Vasas), Simon Ádám (Videoton)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Sebők Zsolt (ETO FC Győr)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik