HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.11.22 09:43 Frissítve: 2017.11.22 09:55

Futsal: meccs közben meglopták az NB II-es csapatot, és még ki is kapott

A futsal NB II Nyugati csoportjában a sereghajtó Romhány 3–0-s vereséget szenvedett az ELTE-BEAC vendégeként. A találkozó alatt körülbelül félmillió forint értékben meglopták a romhányiakat.

 

„A portástól kaptunk egy kulcsot. Fél nyolckor kimentünk bemelegíteni, együtt hagytuk el az öltözőt. A bejárati ajtót, illetve a zuhanyozó felőli ajtót is bezártuk. Mivel ez messze van a pályától, a szünetben sem mentünk be. Közülünk a meccs végéig, azaz fél tízig senki sem járt az öltözőben” – nyilatkozta Nagy Attila, a Romhány játékos-edzője a Borsnak, hozzátéve, az öltöző kulcsa az összecsapás alatt végig az együttes masszőrénél volt.

„Amikor visszamentünk, több játékos ruhája a földön hevert. Megnéztük, és összesen öt társam telefonja, valamint pénztárcája tűnt el iratokkal és némi készpénzzel együtt. A kár körülbelül ötszázezer forint. Az ajtót nem feszítették fel. A portás erre csak azt mondta, »nem tehetek róla, ha valaki lemásolja a kulcsot«. Az oké, hogy az öltözőben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalnak, de azért figyelmeztethettek volna… Szerintem az iskolában rendszeresen megforduló személyek között kell keresni a tolvajt.”

A Romhány károsult játékosai feljelentést tettek a rendőrségen.

Gömör Iván, az ELTE sportcsarnokának vezetője azt mondta, belső vizsgálatot indítottak, valamint kicserélték a zárakat.


2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.