Felkészülés: simán kikapott a ZTE, Simonfalvi megsérült

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.25. 21:26
Háromgólos vereséget szenvedett a másodosztályú ZTE az azeri első osztályú Simurq elleni nemzetközi felkészülési mérkőzésen.

Az Ausztriában rendezett 3–0-ra elveszített felkészülési mérkőzés első félidejében sérülés miatt le kellett cserélni Simonfalvi Gábort, a ZTE középpályását, akinek a válla ugrott ki egy szerencsétlen esést követően. A futballistát kórházba szállítottak, ám az első orvosi vizsgálatok sem törést, sem szakadást nem mutattak ki.Simonfalvi Gábort, a ZTE középpályását, akinek a válla ugrott ki egy szerencsétlen esést követően. A futballistát kórházba szállítottak, ám az első orvosi vizsgálatok sem törést, sem szakadást nem mutattak ki.

„Simonfalvi sérülése rányomta a bélyegét a meccsre. Több összpontosítási hibát követtünk el, ezeket a masszív azeriek kihasználtak. Ma reggel is edzettünk, ennek ellenére jó meccset játszottunk. A fiatalok biztatóan mozogtak. A mérkőzésen kevés helyzet alakult ki" – értékelte a mérkőzést a ZTE vezetőedzője, Simon Antal a klub hivatalos oldalának.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Simurq (azeri)–ZTE FC 3–0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik