ETO: szinte teljes a keret, marad a DVSC-nél próbálkozó védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.17. 20:15
Szezon előtti sajtótájékoztatót tartott a labdarúgó NB III-ra készülő Győr, amelyen Németh Zoltán vezetőedző elmondta, hogy minden a tervek szerint halad, és eldőlt az is, hogy a több klub által csábított Csató Martin is a zöld-fehéreknél marad – számolt be róla a kisalföld.hu.

„Nagyon nehéz három-négy hónapon vagyunk túl, de új időszámítás kezdődött el az ETO-nál – fejtegette Németh Zoltán. – Elsősorban a saját nevelésű, a városhoz kötődő fiatalokra épül az együttesünk. Bár több ajánlatot is kaptak, ezek a fiatalok hitet tettek az ETO mellett, s itt akarnak élvonalbeli labdarúgók lenni. Sajnos a rutinosabb Szabó Zsolt az első edzésen súlyosan megsérült, és a nem magyar állampolgár Medgyes Sinanra sem számíthatunk. Ideális környezetben, NB I-es körülmények között készülhetünk, s merész célokkal vágunk neki a bajnokságnak."Németh Zoltán. – Elsősorban a saját nevelésű, a városhoz kötődő fiatalokra épül az együttesünk. Bár több ajánlatot is kaptak, ezek a fiatalok hitet tettek az ETO mellett, s itt akarnak élvonalbeli labdarúgók lenni. Sajnos a rutinosabb Szabó Zsolt az első edzésen súlyosan megsérült, és a nem magyar állampolgár Medgyes Sinanra sem számíthatunk. Ideális környezetben, NB I-es körülmények között készülhetünk, s merész célokkal vágunk neki a bajnokságnak."

Preszeller Tamás szakmai igazgató a játékoskerettel kapcsolatban kiemelte, csaknem teljes a győri csapat. A tervek szerint egy vagy két játékos még érkezhet, köztük egy külföldi tapasztalatokkal rendelkező középpályás is.

„Tudatosan kerestünk a tehetséges fiatalok mellé rutinosabb játékosokat. Szabó Zsolt, Weitner Ádám, Köles János, Németh László és Deli Zoltán is ezért került a csapathoz."

A klub honlapja emellett arról számolt be, hogy a győrieknél nevelkedő, az előző szezonban előbb Mezőkövesden, majd Siófokon kölcsönben szerepelt, majd nyáron a DVSC-nél próbálkozó 20 éves védő, Csató Martin marad a zöld-fehéreknél.

„Természetesen sokat jelent számomra a visszatérés. Örülök neki, hogy újra itt játszhatok, főleg úgy, hogy azokkal a játékosokkal tehetem mindezt, akikkel felnőttem" – mondta a tehetséges védő.

A győri csapat hazai meccseit a szurkolókkal egyeztetett időpontban, szombatonként 17 órától rendezik a centerpályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik