Debrecen: meccsről tartott hazafelé, elgázolták a kapust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.28. 10:28
Hétfőn este egy Audi személyautó gázolt el két személyt Debrecenben. Egyikük Katona Barbara, az NB I-es női futsalcsapat játékosa. A kapus barátnőjével éppen az NB II-ben szereplő férficsapat mérkőzéséről tartott hazafelé, amikor megtörtént a cserbenhagyásos gázolás.

„Szerettünk volna lelépni a járdáról, ismerősök vagyunk arrafelé, már előre körbenéztünk, és semmit sem láttunk érkezni. Aztán elsőként a barátnőm indult el, amikor egyszerre csak ott termett a kocsi – nyilatkozta Katona Barbara a boon.hu-nak. – Lassítás nélkül elkapta a bal első részével a térdét, nekem meg áthajtott mindkét lábfejemen. A barátnőm hátraesett. Mindketten megijedtünk, de ő jobban. Az Audi sofőrje nem is lassított, ment tovább. A jobb lábam van rosszabb állapotban. A kórházban megvizsgáltak, ahol megállapították, hogy erősen zúzódott a lábfejem, de hazaengedtek.”Katona Barbara a boon.hu-nak. – Lassítás nélkül elkapta a bal első részével a térdét, nekem meg áthajtott mindkét lábfejemen. A barátnőm hátraesett. Mindketten megijedtünk, de ő jobban. Az Audi sofőrje nem is lassított, ment tovább. A jobb lábam van rosszabb állapotban. A kórházban megvizsgáltak, ahol megállapították, hogy erősen zúzódott a lábfejem, de hazaengedtek.”

Katona Barbara másnap nem hiányzott az iskolából, de személyautóval kellett vinni és hozni, mert alig tud járni. A sérült testrészt amúgy sem szabad terhelnie. A honlapnak azt mondta, hogy a Szekszárd elleni, hét végi mérkőzésen azonban már szeretne a kapuban állni.

A rendőrség közben keresi a sötétített üvegű, újfajta fehér Audi sofőrjét, illetve kéri a szemtanúk jelentkezését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik