Békéscsaba: buli hátán buli, pörkölttel ünnepelt a feljutó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 22:42
Hétfő este Békéscsabán, a Hotel Fiumében megtartotta évadzáró összejövetelét a labdarúgó NB II-ben vasárnap ezüstérmet szerző, ezzel az NB I-be hosszú évek után visszajutó Békéscsaba 1912 Előre, és szerda este a Szent István téren is lesz egy hatalmas buli.

Dr. Kovács Mihály elnök a vacsorán elmondta: a tervszerű munka hozta meg a sikert. Szerinte a felnőtt csapat élvonalba jutása, az infrastruktúra fejlesztése és az utánpótlás-nevelés az a három pillér, ami az Előrénél több éve folyó munka középpontjában áll – olvasható a beol.hu összefoglalójában.beol.hu összefoglalójában.

Barkász Sándor többségi tulajdonos számára nagy öröm, hogy vasárnap este 6200 emberrel örülhetett a Kórház utcai pályán a nagyszerű sikernek, míg Szarvas Péter békéscsabai polgármester reményét fejezte ki, hogy az ősztől – mint régen – ismét társadalmi esemény lesz a mérkőzésre járás a városban és a megyében.

Az ünnepség végén a jelenlévők elfogyasztották az Előre Futball Zrt. felügyelő bizottsági tagjának, Szikszai Lászlónak a Pálházán lőtt szarvasból és vaddisznóból készült ízletes pörköltjét.

A klub eközben a honlapján bejelentette: minden szurkolót és érdeklődőt szeretettel várnak június 3-án 19:30 órától a Szent István téren, ahol nagyszabású bulit tart az Előre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik