HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.01.31 00:41 Frissítve: 2011.11.07 02:42

Felcsút: Bognár Györgyöt azonnali hatállyal menesztik

Azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól Bognár Györgyöt, a másodosztályú Felcsút FC vezetőedzőjét, aki egyben a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémia szakmai munkáját is irányította. Ezt az akadémia honlapján tudatta a vezetőség.

„Bognár György szakmai mulasztást követett el annak kapcsán, hogy tehetséges, ifjúsági válogatott labdarúgónk, Ízing Martin akadémiánk tudta és beleegyezése nélkül a belga FC Bruges csapatához szerződhetett” – indokolta a szakember menesztését Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke.
A péntek délutáni edzést az első csapat számára már Bognár eddigi segítője, Mózner János vezényelte. Ezentúl Disztl Péter kapusedző segítségével ő irányítja az NB II-es felnőtt együttes szakmai munkáját.

Bognár György elmondta, hogy szomorú, amiért nem viheti végig azt a sikeresnek ígérkező munkát, amelyet megtervezett, ám elfogadja a döntést és sok sikert kíván a Puskás Akadémiának.

„Arról, hogy Bognár György egyéb szakmai feladatait ki veszi át a jövőben Felcsúton, a közeljövőben döntenek az akadémia vezetői” – tette még hozzá Mészáros Lőrinc.
2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.