HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.01.31 00:41 Frissítve: 2011.11.07 02:42

Felcsút: Bognár Györgyöt azonnali hatállyal menesztik

Azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól Bognár Györgyöt, a másodosztályú Felcsút FC vezetőedzőjét, aki egyben a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémia szakmai munkáját is irányította. Ezt az akadémia honlapján tudatta a vezetőség.

HIRDETÉS
„Bognár György szakmai mulasztást követett el annak kapcsán, hogy tehetséges, ifjúsági válogatott labdarúgónk, Ízing Martin akadémiánk tudta és beleegyezése nélkül a belga FC Bruges csapatához szerződhetett” – indokolta a szakember menesztését Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke.
A péntek délutáni edzést az első csapat számára már Bognár eddigi segítője, Mózner János vezényelte. Ezentúl Disztl Péter kapusedző segítségével ő irányítja az NB II-es felnőtt együttes szakmai munkáját.

Bognár György elmondta, hogy szomorú, amiért nem viheti végig azt a sikeresnek ígérkező munkát, amelyet megtervezett, ám elfogadja a döntést és sok sikert kíván a Puskás Akadémiának.

„Arról, hogy Bognár György egyéb szakmai feladatait ki veszi át a jövőben Felcsúton, a közeljövőben döntenek az akadémia vezetői” – tette még hozzá Mészáros Lőrinc.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.16 15:55:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Győzött, és élre állt a Csaba • Négyet vágott az ETO, a Gyirmót és a Budaörs • Soroksári zakó Óváron • A ZTE ikszelt a Balmaz ellen.

2018.08.29 17:24:39

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Várhidi: Kivégeztek minket • A Dorog négyet vágott a Barcikának • A Szpari a 95. percben bukott két pontot.

2018.08.26 11:30:16

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Döntetlenül zárult az ETO–Vasas rangadó • A ZTE Nyíregyházán is győzni tudott • Újra nyert a Csaba.

HIRDETÉS
HIRDETÉS