HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.01.19 15:55 Frissítve: 2012.01.24 02:51

Détári Lajos munkába állt Vecsésen – szakmai igazgatóként

Hivatalosan is bejelentették: hétfőtől Détári Lajos irányítja a Vecsési FC-t. A korábbi hatszoros világválogatott csatár szakmai igazgatóként dolgozik az NB II Keleti csoportjában szereplő klubnál, míg segítője az eddigi játékos-edző, Pisont István lesz.

Détári Lajos ezután Vecsésen irányítja majd a labdarúgókat
Fotó: Czagány Balázs (archív)
Détári Lajos ezután Vecsésen irányítja majd a labdarúgókat
Szóbeli megállapodást kötött Détári Lajos és Nemes Ferenc, amely szerint a BFC Siófok klubtulajdonosa elengedi az utánpótlásért felelős szakmai koordinátorként dolgozó korábbi 61-szeres válogatott támadót, miután az elmúlt héten felkérést kapott a Vecsési FC vezetőitől, hogy vegye át az NB II Keleti csoportjában szereplő együttes irányítását.

Détári Lajos szakmai igazgatóként dolgozik a Pest megyei klubnál, de az eddigi játékos-edző, Pisont István is marad a vecsésieknél.

A változtatás azt követően vált szükségessé, hogy Pisont István megbízást kapott a Magyar Labdarúgó-szövetség korosztályos válogatottakkal foglakozó szakmai stábjában, s a két feladatot nem tudja megfelelően ellátni egyszerre.

A ferihegyi Airport Hotelben tartott sajtótájékoztatót követően Détári Lajos hétfő délután már edzést is tart a játékosoknak, ám egyelőre ismerkedik a keret tagjaival.

Elmondása szerint elképzelhető korábbi válogatott játékosok szerződtetése is, de neveket még nem árult el.
2019.02.02 02:10:34

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES FELVEZETÉS. Gólkirállyal lépne előre az ETO • Zseninek induló játékosban bízik a Budafok • Horvát edzővel maradna bent a Balmaz.

2019.01.26 08:46:43

Labdarúgó NB II BABJÁK BENCE

„Ha befutna egy élvonalbeli ajánlat, leülnék a Fradi vezetőivel, és közösen döntenénk.”

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.

2019.01.09 15:04:54

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Mervó elhagyta az ETO-t, gólkirály Csákváron, a Siófok Kisvárdáról igazolt, Dorogról ketten külföldre mentek a hajrában – az összes téli transzfer.