Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.01.19 15:55 Frissítve: 2012.01.24 02:51

Détári Lajos munkába állt Vecsésen – szakmai igazgatóként

Hivatalosan is bejelentették: hétfőtől Détári Lajos irányítja a Vecsési FC-t. A korábbi hatszoros világválogatott csatár szakmai igazgatóként dolgozik az NB II Keleti csoportjában szereplő klubnál, míg segítője az eddigi játékos-edző, Pisont István lesz.

Détári Lajos ezután Vecsésen irányítja majd a labdarúgókat
Fotó: Czagány Balázs (archív)
Détári Lajos ezután Vecsésen irányítja majd a labdarúgókat
Szóbeli megállapodást kötött Détári Lajos és Nemes Ferenc, amely szerint a BFC Siófok klubtulajdonosa elengedi az utánpótlásért felelős szakmai koordinátorként dolgozó korábbi 61-szeres válogatott támadót, miután az elmúlt héten felkérést kapott a Vecsési FC vezetőitől, hogy vegye át az NB II Keleti csoportjában szereplő együttes irányítását.

Détári Lajos szakmai igazgatóként dolgozik a Pest megyei klubnál, de az eddigi játékos-edző, Pisont István is marad a vecsésieknél.

A változtatás azt követően vált szükségessé, hogy Pisont István megbízást kapott a Magyar Labdarúgó-szövetség korosztályos válogatottakkal foglakozó szakmai stábjában, s a két feladatot nem tudja megfelelően ellátni egyszerre.

A ferihegyi Airport Hotelben tartott sajtótájékoztatót követően Détári Lajos hétfő délután már edzést is tart a játékosoknak, ám egyelőre ismerkedik a keret tagjaival.

Elmondása szerint elképzelhető korábbi válogatott játékosok szerződtetése is, de neveket még nem árult el.
2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.