Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.06.03 10:32 Frissítve: 2012.01.24 02:49

Vincze Ottó: „Elképzelhető, hogy befejezem a labdarúgást”

Vincze Ottó neve is szerepel azon a listán, amely a Ferencváros távozóit tartalmazza. A játékos elmondta, szívesen maradt volna a csapatnál, de teljes mértékben megérti a klub vezetőségének döntését. Vincze Ottó hozzátette, elképzelhető, hogy ezzel véget ér profi pályafutása, befejezi a labdarúgást.

Vincze Ottó sajnálja, hogy többé már nem veheti fel a Fradi szerelését
Fotó: M. Németh Péter (archív)
Vincze Ottó sajnálja, hogy többé már nem veheti fel a Fradi szerelését
Vincze Ottó és rajta kívül még négy ferencvárosi futballista kénytelen elhagyni klubját, mivel a vezetőség úgy döntött, hogy nem tart igényt tovább a játékosok szolgálataira.

A további négy távozó Lisztes Krisztián, Mátyus János, Vasas Zoltán, Bojan Lazics, valamint Józsa Miklós kapusedző eddigi munkáját is megköszönték.

Vincze Ottó csalódott volt a döntés miatt, a rutinos játékos szívesen maradt volna még a Fradinál, de megérti a vezetőség döntését.

„Titkon bíztam benne, hogy meghosszabbítják a szerződésem, de a realitás az, hogy teljes mértékben egyetértek Bobby Davisonnal” – mondta a Nemzeti Sportnak.

A játékos kijelentette, nem érezte úgy, hogy ki akarják tenni a csapatból, mivel az utóbbi időben sok meccsen játszott.

„Az utóbbi hetekben több mérkőzést is végigjátszottam, semmi jelét nem láttam annak, hogy nem számítanak rám, de tisztában vagyok azzal, hogy mérhetetlen nagy a csalódottság mindenkiben, mert nem nyertük meg a bajnokságot” – mondta.

„De tiszta a lelkiismeretem. Becsülettel végigdolgoztam a szezont azután, hogy korábban Győrben csaknem egy évet ki kellett hagynom lágyéksérv és keresztszalag-szakadás miatt” – tette hozzá Vincze.

A labdarúgó azt is elmondta, megérti a klub vezetőségének döntését, de lehetséges, hogy ez a döntés egyúttal karrierjének végét is jelenti.

„Próbáltam úgy futballozni, olyan cseleket megcsinálni, mint húszévesen, de nem sikerült. Abszolút megértem és elfogadom a vezetők döntését, hiszen az utóbbi időben korábbi önmagam lassított felvétele voltam. Elképzelhető, hogy befejezem a labdarúgást” – mondta Vincze Ottó.
2020.01.17 22:00:17

Labdarúgó NB II THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A Fáy utcában komolyan számolnak vele.

2020.01.16 11:11:59

Labdarúgó NB II PÓR KÁROLY

Új klubmodell, feljutás esetén is csak magyar játékosokat szeretnének szerepeltetni – interjú Nagy Miklós tulajdonos-klubigazgatóval.

2019.12.27 09:15:35

Labdarúgó NB II SOMOGYI ZSOLT

„Az a célunk, hogy minél jobb körülmények között a lehető legjobb játékosok nevelésével segítsük a magyar labdarúgást.”

2019.12.19 15:02:23

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

A Csákvár és a Siófok az ősz meglepetése • A Szeged a legjobb újonc • A Vasas és a Haladás csalódást okozott.