Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.05 11:30 Frissítve: 2011.10.23 02:45

Edouard Ndjodo megütötte az őt szidalmazó ferencvárosi szurkolót

Az NB II Keleti-csoportjában Ferencváros vasárnap legyőzte a Tuzsér együttesét, de a csapat így is 11 pontos hátrányban van a listavezető Kecskeméttel szemben, és már csak matematikai esélye van a feljutásra – legalábbis a pályán. A hétvégi bajnoki után a zöld-fehérek szurkolói közül néhányan bejutottak a csapat öltözőjébe, ahol összeverekedtek a Fradi afrikai légiósaival.

Ndjodo megütött egy ferencvárosi szurkolót a vasárnapi, Tuzsér elleni bajnokit követően
Fotó: Németh Ferenc (NS-archív)
Ndjodo megütött egy ferencvárosi szurkolót a vasárnapi, Tuzsér elleni bajnokit követően
A pepsifoci.hu információi szerint vasárnap késő este a Tuzsér elleni győzelmet követően verekedésbe torkolló incidens történt az Üllői úti stadion öltözőjében.

A Szabolcsből hazatérő csapatot a szintén a mérkőzésről érkező szurkolók számon kérték amiatt, hogy a gárda csütörtökön hazai pályán kikapott a Kecskeméttől, és ezzel a pályán tulajdonképpen elveszítette esélyét a feljutásra. A népharag elsősorban a kameruni légiósra, Edouard Ndjodóra irányult, aki ráadásul már többször is mutogatott a szurkolóknak.

A buszról az öltözőbe menekülő játékosokat a stadionban sem hagyták nyugodni a drukkerek, akik közül többen bejutottak az öltözőbe. Ott aztán még viharosabb jelenetek játszódtak le, melyek közepette Ndjodo ököllel leütötte az őt szidalmazó egyik drukkert, akinek felrepedt a szemhéja.

Később a Fradi egy másik afrikai légiósa, Mohamed Lamine is verekedésbe keveredett egy szurkolóval, de annak az esetnek nem lett sérültje.

A megdöbbentő eseménysorozatot a pepsifoci.hu az elmúlt pár órában szemtanúk segítségével megpróbálta rekonstruálni.

Ennek során kiderült, hogy az indulatokat Mátyus János és Vincze Ottó próbálta megfékezni, – a csapat vezetőedzője Bobby Davison már korábban elhagyta a stadiont – de a botrányos jeleneteknek végül a helyszínre érkező rendőrség vetett véget.

A történteknek azonban alighanem lesz folytatása, a hírek szerint ugyanis az eset után a szurkolók halálosan megfenyegették Ndjodót, aki ebben a szezonban a Honvéd kölcsönjátékosaként szerepel a Ferencvárosban, és 12 góljával ő a csapat legeredményesebb futballistája.

A klub hétfő délelőtt hivatalos közleményt is kiadott az incidenssel kapcsolatban, melyben tudatja, hogy minden részletre kioterjedő vizsgálatot indít az ügyben.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.12.13 16:49:39

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Lőtávolon kívül a Csaba és a Szpari; remekelt a Vác és a Cegléd; nagy bajban a Sopron – NB II-es értékelés.

2017.12.10 17:01:33

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Magabiztos gyirmóti siker Zalában • A Csabának nem okozott gondot a Szeged.

2017.12.03 12:47:44

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Békéscsaba nyert a Kazincbarcika vendégeként, és ezzel már dobogós.

2017.12.02 01:59:04

Labdarúgó NB II F. B.

Rémes mutatókkal áll a Sopron és a Siófok • Derekas derekasan gyűjti a sárgákat • Visszaesőben a góllövőlista egyik vezetője.

2017.11.26 12:56:25

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Ismét nyert, és már dobogós a Cegléd • Fontos csákvári és budaörsi siker • Hármat vágott az Óvár.