HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.03.20 00:51 Frissítve: 2011.12.11 02:41

Labdarúgás: Ganczer Gábor az FTC Zrt. kommunikációs igazgatója

Ganczer Gábort nevezték ki a közelmúltban az angol Kevin McCabe érdekeltségébe került FTC Zrt. kommunikációs igazgatójának. Ganczer a sajtókapcsolatok és a PR-ügyek mellett a klub marketing feladatainak ellátásában is segíti az FTC-t irányító Terry Robinson és Berki Krisztián munkáját.

HIRDETÉS
A korábban Lothar Matthäus mellett a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtófőnökeként tevékenykedő szakember az 1998-as labdarúgó világbajnokságon, a sydneyi és az athéni olimpia, illetve a katari Ázsiai Játékok sajtószolgálatának tagjaként, valamint UEFA-eseményeken szerzett nemzetközi sportkommunikációs tapasztalatokat.
„Terry Robinsonnal egyeztetve kerestünk egy megfelelő magyar szakembert a posztra, és úgy érzem megtaláltuk" – kommentálta az új szakember kinevezését Berki Krisztián, az FTC Zrt. igazgatótságának elnöke.

Az új kommunikációs igazgató, Ganczer Gábor így nyilatkozott a terveiről: „Célunk, hogy ismét Közép-Európa meghatározó klubjaként jegyezzék a Ferencvárost, ezért marketing és kommunikációs stratégiánkat tekintve egyaránt meghatározó szerepre törekszünk a régióban. Megtisztelő részt venni ebben a munkában, melynek során nagy mértékben támaszkodunk a Sheffield United tapasztalataira.”
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.16 15:55:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Győzött, és élre állt a Csaba • Négyet vágott az ETO, a Gyirmót és a Budaörs • Soroksári zakó Óváron • A ZTE ikszelt a Balmaz ellen.

2018.08.29 17:24:39

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Várhidi: Kivégeztek minket • A Dorog négyet vágott a Barcikának • A Szpari a 95. percben bukott két pontot.

2018.08.26 11:30:16

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Döntetlenül zárult az ETO–Vasas rangadó • A ZTE Nyíregyházán is győzni tudott • Újra nyert a Csaba.

HIRDETÉS
HIRDETÉS