HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.03.20 00:51 Frissítve: 2011.12.11 02:41

Labdarúgás: Ganczer Gábor az FTC Zrt. kommunikációs igazgatója

Ganczer Gábort nevezték ki a közelmúltban az angol Kevin McCabe érdekeltségébe került FTC Zrt. kommunikációs igazgatójának. Ganczer a sajtókapcsolatok és a PR-ügyek mellett a klub marketing feladatainak ellátásában is segíti az FTC-t irányító Terry Robinson és Berki Krisztián munkáját.

A korábban Lothar Matthäus mellett a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtófőnökeként tevékenykedő szakember az 1998-as labdarúgó világbajnokságon, a sydneyi és az athéni olimpia, illetve a katari Ázsiai Játékok sajtószolgálatának tagjaként, valamint UEFA-eseményeken szerzett nemzetközi sportkommunikációs tapasztalatokat.
„Terry Robinsonnal egyeztetve kerestünk egy megfelelő magyar szakembert a posztra, és úgy érzem megtaláltuk" – kommentálta az új szakember kinevezését Berki Krisztián, az FTC Zrt. igazgatótságának elnöke.

Az új kommunikációs igazgató, Ganczer Gábor így nyilatkozott a terveiről: „Célunk, hogy ismét Közép-Európa meghatározó klubjaként jegyezzék a Ferencvárost, ezért marketing és kommunikációs stratégiánkat tekintve egyaránt meghatározó szerepre törekszünk a régióban. Megtisztelő részt venni ebben a munkában, melynek során nagy mértékben támaszkodunk a Sheffield United tapasztalataira.”
2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.