Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.09.18 18:00 Frissítve: 2012.02.16 02:47

Orbán Viktor lesz a Felcsút Sportegyesület elnöke

Igent mondott Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Felcsút Sportegyesület képviselőinek felkérésére, így minden bizonnyal a tagság jövő kedden őt választja meg a klub új elnökének – olvasható a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémia hivatalos internetes oldalán.

Orbán Viktor a felcsúti akadémai növendékeivel
Török Attila
Orbán Viktor a felcsúti akadémai növendékeivel
Orbán Viktor rövid interjút adott a site szerkesztőinek, amelyben így nyilatkozott:

„Felcsúton a nyáron kettévált a profi futball és az amatőr sport útja. A profikkal többé nincs dolgunk, ők Molnár Csaba vezetésével önállóak lettek.”

„Az egyesületben maradt ugyanakkor az utánpótlásképzés, a Puskás Akadémia pályáival, infrastruktúrájával, az öregfiúk-csapat, a kézilabda-szakosztály, egyszóval az amatőrök. Az ő képviselőik kértek fel arra, hogy vállaljam el a társadalmi elnöki funkciót a sportegyesületben, amire én igen mondtam. Fontos, hogy a gyerekek, a fiatalok sportjáról és amatőrökről van szó.”

A volt miniszterelnök hozzátette: az egyesülettel minden fontos kérdésben megállapodott már.

„Az éves beszámolók és a költségvetés elfogadása mellett tisztújításra kerít majd sort a nagyszámú tagság – tette hozzá. – A tagságnak egyúttal azt javasoljuk majd, hogy válasszuk tiszteletbeli elnökké Molnár Csabát, a klub eddigi elnökét, a felcsúti profik tulajdonosát és vezetőjét.”

A gyermekéveit Alcsútdobozon és Felcsúton töltő, azaz helyi kötődésű Orbán Viktor korábban igazolt játékosa volt a Felcsút labdarúgócsapatának is.
2020.03.10 07:10:53

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Holló Iván 1968 óta követi az MTK-t mindenhová, a nagysurányi főrabbi ükunokája türelmesen viselte a kazincbarcikai sértéseket.

2020.03.09 21:37:48

Labdarúgó NB II SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Sőt, a szakvezető személyére is van javaslata.