Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.09.18 18:00 Frissítve: 2012.02.16 02:47

Orbán Viktor lesz a Felcsút Sportegyesület elnöke

Igent mondott Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Felcsút Sportegyesület képviselőinek felkérésére, így minden bizonnyal a tagság jövő kedden őt választja meg a klub új elnökének – olvasható a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémia hivatalos internetes oldalán.

Orbán Viktor a felcsúti akadémai növendékeivel
Török Attila
Orbán Viktor a felcsúti akadémai növendékeivel
Orbán Viktor rövid interjút adott a site szerkesztőinek, amelyben így nyilatkozott:

„Felcsúton a nyáron kettévált a profi futball és az amatőr sport útja. A profikkal többé nincs dolgunk, ők Molnár Csaba vezetésével önállóak lettek.”

„Az egyesületben maradt ugyanakkor az utánpótlásképzés, a Puskás Akadémia pályáival, infrastruktúrájával, az öregfiúk-csapat, a kézilabda-szakosztály, egyszóval az amatőrök. Az ő képviselőik kértek fel arra, hogy vállaljam el a társadalmi elnöki funkciót a sportegyesületben, amire én igen mondtam. Fontos, hogy a gyerekek, a fiatalok sportjáról és amatőrökről van szó.”

A volt miniszterelnök hozzátette: az egyesülettel minden fontos kérdésben megállapodott már.

„Az éves beszámolók és a költségvetés elfogadása mellett tisztújításra kerít majd sort a nagyszámú tagság – tette hozzá. – A tagságnak egyúttal azt javasoljuk majd, hogy válasszuk tiszteletbeli elnökké Molnár Csabát, a klub eddigi elnökét, a felcsúti profik tulajdonosát és vezetőjét.”

A gyermekéveit Alcsútdobozon és Felcsúton töltő, azaz helyi kötődésű Orbán Viktor korábban igazolt játékosa volt a Felcsút labdarúgócsapatának is.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.03.17 13:02:12

Labdarúgó NB II F. B.

A garázdaság miatt elítélt Farkas János ma már kerüli azokat a helyeket, ahol „bajba kerülhet”; a gólszerzésre koncentrál.

2017.03.06 09:39:04

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Sorozatban a harmadik mérkőzése maradt el a Bányásznak, pedig ezúttal megfelelő számú játékos volt jelen.

2017.02.26 13:49:10

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A ZTE magabiztos játékkal győzött a Szpari ellen; a Sopron meglepte a Soroksárt.

2017.02.17 13:56:04

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

NB II-ES BEHARANGOZÓ. A felcsútiakon kívül még négyen pályáznak az élvonalra • Remekül erősített a Cegléd • Gólerős csatár Dorogon.