Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.09.02 19:06 Frissítve: 2012.04.03 02:40

Urbin Péter varázsolt Bőcsön: négyet vágott a vendég Tökölnek

Urbin Péter parádés egyéni teljesítményének köszönhetően a Bőcs gólparádét rendezett a vendég Tököl ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjában. Urbin négy gólt szerzett, csapata pedig 5-2-re verte a Pest megyei együttest.

A 23 éves Urbin Péter jó szolgálatot tesz a Bőcsnek
Mirkó István ? archív
A 23 éves Urbin Péter jó szolgálatot tesz a Bőcsnek
KELETI CSOPORT

A Bőcs ezzel nemcsak harmadszor győzött a negyedik bajnokiján, hanem át is vette a vezetést a táblázaton a szintén tízpontos, de gyengébb gólkülönbségű Orosházától.

A Tökölnek ez volt a második veresége.

A Tuzsér három vereség után először győzött, miután 1-0-s félidő után 2-0-ra nyert a Mezőkövesd vendégeként.

A Tuzsér a győzelem ellenére továbbra is a 15., utolsó előtti helyen áll.

A Makó–Jászberény összecsapáson sima hazai győzelem született. Avendéglátók a 15. percben, Bány révén jutottak előnyhöz, aztán a szünet előtt és a szünet után rövid idő alatt végleg eldöntötték a három ponto sorsát.

NYUGATI CSOPORT

A Nyugati csoportban két mérkőzést rendeztek vasárnap: a Barcs hazai pályán egy góllal verte a Kaposvölgye gárdáját, míg a Pápa három góllal nyert Mosonmagyaróváron.

Előbb mérkőzés 16. percében a hazaiak szereztek vezetést, majd előnyüket a második felvonás elején megduplázták. A vendégek erejéből egy tizenegyesből szerzett szépítő találatra futotta.

A negyedik fordulót követően így a Barcs és a Kaposvölgye is két-két győzelmet és vereséget számlál.

Mosonmagyaróváron a találkozó első félidejének közepe táján a vendégek négy perc alatt kétgólos előnyre tettek szert, a végeredményt Szabó a hajrában állította be.

A Pápa továbbra is veretlen a szezonban, egy döntetlenjük mellett a harmadik győzelmüket könyvelték el és feljöttek a második helyre, ellenfelük viszont negyedik vereségét szenvedte el, így továbbra is pont nélkül szerénykedik a tabella végén.
2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.