ZTE: Tököli, Szadek és a két Delic távozik, Bujor és Stanisavljevics is mehet

Vágólapra másolva!
2011.12.10. 11:26
A ZTE labdarúgócsapatának elnöke, Nagy Ferenc a Zalai Hírlapnak nyilatkozott az együttes téli távozóiról – hat játékosra már biztosan nem tartanak igényt. Ahogy arról a Nemzeti Sport már beszámolt, köztük van Tököli Attila is.

„Elég sokat tárgyaltunk az utóbbi időben a szakmai stábbal, és megpróbálunk olyan döntéseket hozni, amelyekkel ütőképes csapatot sikerül kialakítanunk – jelentette ki a Zalai Hírlapnak Nagy Ferenc. – Tudom, sokan azt a listát várják, amelyen azok a nevek szerepelnek, akik távoznak.”Zalai Hírlapnak Nagy Ferenc. – Tudom, sokan azt a listát várják, amelyen azok a nevek szerepelnek, akik távoznak.”

„Ami biztosnak látszik, Tököli Attila nem marad nálunk, ő valószínűleg visszatér Kecskemétre. Szadekkel már szerződést is bontottunk. A román támadó, a tehetségesnek ígért Bujor pedig átadólistára került. Szinte biztosra vehető, hogy Ivan Delics és Ahmet Delic sem nálunk folytatja majd pályafutását. Stanisavljevics is távozó félben van. Ez máris több mint egy fél csapat. Ezzel azonban még nem biztos, hogy vége van annak a névsornak, amely azt tartalmazza, kik nem lesznek a mi játékosaink a következő szezonban. Miközben ez pontosan letisztázódik, nagy feladat vár ránk. Gyorsan el kell döntetnünk, hogy kik érkeznek. Nevek röpködnek, de konkrétumokkal valószínű, hogy december vége felé tudunk szolgálni" – fogalmazott az elnök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik