Zsidai László aláírt, Bori Gábort figyelik

Vágólapra másolva!
2010.07.05. 08:30
null
Bori (balra) is Hollandiába igazolhat (Fotó: Szabó Miklós)
Zsidai László már biztosan, Bori Gábor pedig nagy valószínűség szerint a Volendamban folytatja pályafutását: az MTK két futballistája néhány nap eltéréssel szerződhet a holland másodosztályban szereplő együtteshez.

Míg Zsidai László már vasárnap hajnalban útra kelt szüleivel, hogy aláírt szerződése lévén kiköltözzön új otthonába, addig Bori Gábornak csupán a hét első napján kell jelentkeznie a Volendamnál, hogy a klub és a magyar játékos kölcsönösen megismerkedjen egymással.

„Hétfő délután már minden valószínűség szerint együtt edzem a csapattal – adott tájékoztatást Bori Gábor a közeljövő programjáról. – Abban maradtam a klub vezetőivel, hogy néhány napig kint maradok, megismerkedünk egymással, aztán kiderül, ki mit szeretne."

Ami biztos: a Volendam vezetői olyan jobb oldali védőt keresnek, aki bátran fel tud lépni a támadásokhoz. Márpedig az MTK-tól kölcsönadott Bori Gábor a tavasz utolsó néhány meccsén éppen ebben a szerepkörben futballozott Kecskeméten.

„Beszéltük is Urbányi Istvánnal, milyen jó, hogy az utolsó időszakban éppen abban a szerepkörben számított rám – folytatta. – Tetszik ez a poszt, lendületből futballozhatom. Nem tagadom, jól érzem magam Kecskeméten, nem bánnám, ha maradnom kellene, de a holland futball azért csak előrébb jár a magyarnál. Meglátjuk, mit hoz a jövő."

A Volendam egyértelmű célja az élvonalba jutás. A klub ezért a nyári átigazolási időszakban több játékos megvételét is tervezi, Zsidai László szerződtetése és Bori Gábor esetleges megszerzése mellett néhány holland futballista is érkezhet az együtteshez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik